Στέφανος Γιωτάκης

Τρέχει να… προλάβει η Σταντάρ!

Σάββατο, 13 Μαΐου 2023 - 00:40

Το Βέλγιο έχει την… τιμητική τους στις σημερινές εκτιμήσεις καθώς και οι δύο επιλογές αλιεύτηκαν από τις αναμετρήσεις των πλέι οφ για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Τρέχει να… προλάβει η Σταντάρ!

Ξεκινώ με τα πλέι οφ 5-8 και το over με συνδυαστικό γκολ/γκολ στο ματς της Σερκλ Μπριζ με τη Γάνδη. Και οι δύο ομάδες αρέσκονται στα «μεγάλα» σκορ όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί ενώ και στα δύο φετινά ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, το σκορ… ξέφυγε (3-2, 4-3). Περιμένω μια από τα… ίδια, με τους γηπεδούχους να μετρούν τέσσερα γκολ/γκολ με over στα πέντε τελευταία ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν επαληθεύσει το combo και στους τέσσερις τελευταίους αγώνες. Ο συνδυασμός πληρώνει στο 2.02.

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση απο τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Συνεχίζω στα πλέι οφ Βελγίου που σήμερα έχουν την τιμητική τους στη στήλη καθώς θα εμπιστευθώ τη Σταντάρ κόντρα στη Βέστερλο. Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται πλέον ο σύλλογος της Λιέγης και η αποψινή αναμέτρηση φαντάζει κομβική στην προσπάθεια που δίνει για την πρωτιά στα πλέι οφ (5-8). Η ομάδα του Ρόνι Ντέιλα βρίσκεται στο -5 από τη Γάνδη και δεν… αντέχει απώλεια βαθμών για να ελπίζει στην ανατροπή. Το ματς με τη Βέστερλο είναι στα… κυβικά της, καθώς οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με 0-0-2 τα πλέι οφ, γενικότερα συμπλήρωσαν επτά ματς χωρίς νίκη και δεν δείχνουν ικανοί να αναστατώσουν τα φαβορί. Ο άσος άνοιξε στο 2.00 αλλά ήδη κατρακύλησε στο 1.87 και έτσι θα τον συνδυάσω με over 1,5.στο 2.10.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Σερκλ Μπριζ – Γάνδη G & Ο 2.02
Σταντάρ Λ. – Βέστερλο 1 & Over 1,5 2.10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr