Στέφανος Γιωτάκης

Φιτέσε για παραμονή!

Κυριακή, 14 Μαΐου 2023 - 00:40

Σε έναν εύκολο άσο που δύναται να αποδειχτεί καθοριστικός σε μάχη παραμονής και ένα ποντάρισμα τερμάτων κατέληξα στο γεμάτο πρόγραμμα της Κυριακής.

 

Φιτέσε για παραμονή!

Ξεκινώ με Α’ Ολλανδίας με τον άσο από το πρώτο ημίχρονο της Φιτέσε κόντρα στην Καμπούρ. Οι γηπεδούχοι μετά από ένα αήττητο τριών αγωνιστικών επέστρεψαν με άδεια χέρια από την έδρα της Φορτούνα Σιτάρντ και μοιραία επέστρεψε το άγχος παραμονής. Έχουν πάντως ιδανική ευκαιρία για να τρίποντο που θα τους δώσει… μαξιλάρακι ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Η παραπαίουσα Καμπούρ αποχαιρέτησε ήδη την κατηγορία, μετρά επτά σερί ήττες και εννέα στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές και έχει βέβαια ξεμείνει από κουράγια. Θα ποντάρω στον άσο από το πρώτο ημίχρονο και θα τον συνδυάσω με over 1,5 στο 2.02.

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση απο τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Τέλος, θα κλείσω το under στο ντέρμπι της Αντβέρπ με τη Κλαμπ Μπριζ. Οι γηπεδούχοι αποτέλεσαν φέτος την… αγαπημένη της στήλης καθώς φέτος με μια σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων μπήκε στο κόλπο του τίτλου. Η ομάδα του Μάρκο φαν Μπόμελ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, έχει βάλει… πλώρη και για το πρωτάθλημα με μια σειρά από εξαιρετικές επιδόσεις να την συνοδεύουν. Μετρά έξι σερί νίκες, δέχεται γκολ με το… σταγονόμετρο και μετά την επικράτηση επί της Γκενκ, «πάτησε» στην πρώτη θέση. Αυτή την φορά πάντως καλείται να διαχειριστεί την πίεση του πρωταθλητισμού και περιμένω να τα βρει πιο… σκουρα. Η Κλαμπ Μπριζ από την άλλη, ξεκίνησε με δύο ήττες τα πλέι οφ και έμεινε στο -12 από την κορυφή και ψάχνει ένα αποτέλεσμα ψυχολογίας. Το under προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ και έχει τύχη.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Φιτέσε – Καμπούρ 1/1 & Οver 1,5 2.02
Αντβερπ – Κλαμπ Μπριζ Under 1.95

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr