Στέφανος Γιωτάκης

Ρεβάνς με γκολ!

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 - 13:38

Οι επαναληπτικές αναμετρήσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων δεσπόζουν στο σημερινό πρόγραμμα όπου επιλέγω πονταρίσματα τερμάτων που… αβαντάρονται από τους αριθμούς.

Ρεβάνς με γκολ!

Ξεκινώ με τ Ξεκινώ με την αναμέτρηση Αλκμααρ – Γουέστ Χαμ γόπου θα ποντάρω και πάλι σε ποντάρισμα τερμάτων που μας δικαίωσε και στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων. Η ΑΖ είναι εντυπωσιακή και επιθετική φέτος εντός έδρας όπου παραμένει αήττητη και έχει σκοράρει σε όλα τα ματς στην διοργάνωση. Μετρά τέσσερα γκολ/γκολ με over στα πέντε τελευταία ευρωπαϊκά εντός έδρας ματς και περιμένω μια από τα… ίδια. Πόσω μάλλον όταν φέτος παραμένει αήττητη εντός έδρας έχοντας επικρατήσει ακόμα και της ισχυρής Λάτσιο. Το σκορ μπορεί να ξεφύγει και κόντρα στα «σφυριά» που την σειρά τους έχουν σκοράρει και στα έξι ευρωπαϊκά ταξίδια και παρουσιάζονται σοβαρά και… επιθετικά στην διοργάνωση. Το combo προσφέρεται στο 2.15.

Άλκμααρ – Γουέστ Χαμ 1:2.60 X:3.55 2:2.70

Συνεχίζω με την δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση όπου θα ποντάρω και πάλι σε ποντάρισμα τερμάτων στο αμφίρροπο ματς της Λεβερκούζεν με τη Ρόμα. Οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το οριακό 1-0 των «τζιαλορόσι» και περιμένω και πάλι ένα οριακό ματς και στη Γερμανία. Η Ρόμα ξέρει να παίρνει αποτελέσματα όπως εκτιμούν και οι μπουκ καθώς η πρόκριση των “τζιαλορόσι” προσφέρεται στο “χαμηλό” 1.50. Η Λεβερκούζεν δεν δια΄γει τις καλύτερες ημέρες αλλά η ευρωπαϊκή προοπτική μπορεί να αλλάξει βέβαια την σεζόν και οι ποδοσφαιριστές του Τσάβι Αλόνσο θα… ματώσουν στο γήπεδο. Περιμένω ένα οριακό ματς που θα κινηθεί στο “στενό” όριο με 2-3 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Αλκμααρ – Γουέστ Χαμ Over & G 2.15
Λεβερκούζεν – Ρόμα 2-3 γκολ 1.91

Τα ματς του Europa League με 0% γκανιότα**

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr