Στέφανος Γιωτάκης

Φινάλε με γκολ!

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 - 11:32

Τελευταία αγωνιστική στην… αγαπημένη Β’ Ολλανδίας και η έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου σε όλες σχεδόν τις ομάδες “φωτογραφίζει” φεστιβάλ τερμάτων στις περισσότερες αναμετρήσεις.

Φινάλε με γκολ!


Η… μικρή κατηγορία της Ολλανδίας έχει την τιμητική τους στο σημερινό πρόγραμμα καθώς θα ποντάρω σε επιλογές τερμάτων σε ματς της τελευταίες αγωνιστικής όπου οι περισσότερες ομάδες έχουν… ξεμείνει απο βαθμολογικό κίνητρο. Η ομάδα νέων της Αλκμααρ υποδέχεται τη Ντεν Χάαγκ και αναμένεται… φεστιβάλ τερμάτων. Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερα over στα έξι τελευταία ματς ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται απο έξι over 3.5 στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές. Οι μπουκ περιμένουν με την σειρά τους γκολ εκτατέρωθεν και το over 3,5 προσφέρεται στο “διαβασμένο” 2.15.

Συνεχίζω με την… αγαπημένη Keuken Kampioen Divisie και το… φεστιβάλ τερμάτων στο ματς της Ντόρντρεχτ με την Ος, στο τελευταίο ματς για την αγωνιστική σεζόν. Αμφότερες πραγματοποίησαν μια αρνητική σεζόν και από νωρίς είχαν παγιωθεί στις τελευταίες θέσεις και συνάμα ξέμειναν από βαθμολογικό κίνητρο. Περιμένω συνεπώς ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες που μπορεί να… ξεφύγει στο σκορ με γκολ εκατέρωθεν καθώς και οι δύο μετρούν από τις χειρότερες αμυντικές επιδόσεις στην κατηγορία. Το λογικό over 3,5 προσφέρεται στο 2.65.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Αλκμααρ Β’ – Ντεν Χάαγκ Over 3,5 2.15
Ντόρντρεχτ – Ος Over 3,5 2.65

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση απο τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr