Στέφανος Γιωτάκης

«Λεπτές» ισορροπίες στους τελικούς!

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 - 13:22

Σε δύο τελικούς κυπέλλων δοκιμάζω την τύχη μου στο πρόγραμμα της Τετάρτης όπου ποντάρω σε επιλογές… υπομονής και γκολ.

«Λεπτές» ισορροπίες στους τελικούς!

Ξεκινώ την ημέρα… τελικών, με την «μάχη» στην Κύπρο ανάμεσα στην ΑΕ Λεμεσού και την Ομόνοια. Το κύπελλο αποτελεί “σωσίβιο” και για τις δύο ομάδες και στο “ΓΣΠ” αναμένεται σκληρή “μάχη” και “χαμηλό” σκορ, με την παράδοση να αβαντάρει τους “πράσινους”. Και οι δύο προχώρησαν σε αλλαγές τεχνικών και βελτίωσαν την εικόνα τους, αν και η σεζόν κρίνεται αρνητική που δεν έπεισαν στο πρωτάθλημα. Το ματς δεν θα… ξεφύγει στο σκορ σύμφωνα με την εικόνα αλλά και τις φετινές τους αναμετρήσεις, και το λογικό under προσφέρεται σε αδιάφορη τιμή. Συνδυάζω το φτηνό under με X2 στο 1.93 καθώς εκτιμούμε πως οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα σώσουν την σεζόν σε ένα ματς που ίσως χρειαστούν περισσότερα απο 90 λεπτά.

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

Θα δοκιμάσω την τύχη μου και στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας όπου κοντράρονται δύο ομάδες που θα αγωνιστούν και σε ευρωπαϊκούς τελικούς. Η Φιορεντίνα μπορεί να βάλει δύσκολα στην Ιντερ και το σετ θα μπορούσε να είναι πιο ισορροπημένο. Στους φετινούς αγώνες πρωταθλήματος, πανηγύρισαν από μια νίκη (διπλό και στις δύο περιπτώσεις με οριακή μάλιστα διαφορά) και έτσι περιμένω ένα μοιρασμένο ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

AE Λεμεσού – Ομόνοια Χ2 & Under 1.93
Φιορεντίνα – Ιντερ Χ (ημ.) 2.05

Super Προσφορά χωρίς Κατάθεση για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr