Στέφανος Γιωτάκης

Αουτσάιντερ τίτλου και… φεστιβάλ γκολ!

Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 - 00:40

Σε ένα ποντάρισμα τερμάτων και ένα αουτσάιντερ κατέληξα στο πλούσιο πρόγραμμα της τελευταίας «γεμάτης» Κυριακής καθώς οι περισσότερες λίγκες σταδιακά… κατεβάζουν ρολά.

Αουτσάιντερ τίτλου και… φεστιβάλ γκολ!

Στην τελευταία αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας, η Φόλενταμ υποδέχεται την Εξέλσιορ και περιμένω το σκορ να…ξεφύγει. Η σεζόν κρίνεται άκρως επιτυχημένη και για τις δύο ομάδες καθώς αμφότερες ξεκίνησαν την σεζόν με την στάμπα του φαβορί για υποβιβασμό αλλά εν τέλει κατάφεραν κόντρα στα προγνωστικά να διατηρηθούν στη κατηγορία. Περιμένω να προσεγγίσουν με… χαλαρότητα το ματς καθώς και οι δύο δεν έπεισαν φέτος στην άμυνα (δεύτερη και τρίτη χειρότερη επίδοση στην κατηγορία). Το over 3,5 προσφέρεται στο «διαβασμένο» 2.05. Καλές επιλογές.

Novibet και www.tostoixima.gr δημιούργησαν προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

Στο γειτονικό Βέλγιο, θα προσπεράσω το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα στην Αντβέρπ και την Ουνιόν και θα ποντάρω στο άλλο ματς της 5ης αγωνιστικής. Η Κλαμπ Μπριζ υποδέχεται τη Γκενκ και το βαθμολογικό κίνητρο κρίνεται μονόπλευρο. Οι γηπεδούχοι από καιρό έχουν… ξεμείνει από στόχους καθώς θα αρκεστούν στην 4η θέση. Οι Λίμπουρχερς από την άλλη βρίσκονται για τα καλά στο κόλπο του τίτλου και μένουν… ζωντανοί μόνο με «διπλό». Το σετ δεν αποδίδει δικαιοσύνη και περιμένω τους φιλοξενούμενους να πάρουν κάτι από το ματς. Περιορίζω το ρίσκο με draw no bet καθώς και το 2.40 κρίνεται ικανοποιητικό.

EKTIMHΣΕΙΣ:

Φόλενταμ – Εξέλσιορ Over 3,5 2.05
Κλαμπ Μπριζ – Γκενκ 2 DNB 2.40

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr