Στέφανος Γιωτάκης

Η Βίλεμ επιβεβαιώνει τον φαβοριτισμό της στο 2.18!

Σάββατο, 27 Μαΐου 2023 - 00:50

Σε έναν δυνατό άσο και ένα ποντάρισμα τερμάτων που… αβαντάρεται από τους αριθμούς κατέληξα στο πρόγραμμα του Σαββάτου.

Η Βίλεμ επιβεβαιώνει τον φαβοριτισμό της στο 2.18!

Ημέρα πλέι οφ στη στήλη καθώς ποντάρω στις… έξτρα αναμετρήσεις σε Α’ Βελγίου και Ολλανδία όπου εμπιστεύομαι ένα δυνατό φαβορί και ένα ποντάρισμα τερμάτων.

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

Στα πλέι οφ ανόδου/υποβιβασμού στην Ολλανδία, θα εμπιστευθώ την Βίλεμ κόντρα στη Φένλο. Οι «τρικολόρ» αν και προηγήθηκαν 2-0, ηττήθηκαν στο πρώτο ματς, στην πρώτη μάλιστα ήττα μετά από εννέα αγωνιστικές. Η ήττα δεν αναιρεί τις θετικές εντυπώσεις που έχουν αφήσει εσχάτως και στις τάξεις της δεν κρύβουν την πίστη για ανατροπή, ποντάροντας στην εξαιρετική τους έδρα όπου μετρούν εννεά νίκες στα δέκα τελευταία ματς. Η Φένλο έχει.. πιάσει το… ταβάνι της και περιμένω να λυγίσει στο Τίλμπουρχ, επιλέγοντας τον άσο από το πρώτο ημίχρονο στο 2.18.

Στο γειτονικό Βέλγιο, θα ποντάρω στο… φεστιβάλ τερμάτων της αναμέτρησης Σταντάρ Λιέγης με τη Σερκλ Μπριζ. Και οι δύο ομάδες έχουν ξεμείνει από στόχους καθώς η Γάνδη πραγματοποίησε… περίπατο στον όμιλο και κατέλαβε την πρώτη θέση. Συνεπώς περιμένω ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες και με γκολ εκατέρωθεν όπως άλλωστε συνηθίζουν οι δύο ομάδες στα τελευταία ματς. Οι γηπεδούχοι μετρούν πέντε over στα έξι τελευταία, η Σερκλ Μπριζ προέρχεται από πέντε over 3,5 στα έξι τελευταία και έτσι το σκορ μπορεί να ξεφύγει.

EKTΙΜΗΣΕΙΣ:

Βίλεμ – Φένλο 1/1 2.18
Σταντάρ – Σερκλ Μπριζ Over 3,5 2.50

Novibet και www.tostoixima.gr δημιούργησαν προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr