Στέφανος Γιωτάκης

Τελικός θρίλερ στη Βουδαπέστη!

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 - 08:43

Σε ένα ποντάρισμα… υπομονής και ένα αουτσάιντερ με προοπτικές κατέληξα στο πρόγραμμα της Τετάρτης όπου ξεχωρίζει ο τελικός του Europa League.

Τελικός θρίλερ στη Βουδαπέστη!

Ξεκινώ με το πιο «ηχηρό» ματς του κουπονιού, με την Σεβίλλη να κοντράρεται με την Ρόμα στον τελικό του Europa League. μπαρουτοκαπνισμένη Σεβίλλη κοντράρεται με τη σκληροτράχηλη Ρόμα του… φοβερού και τρομερού Ζοσέ Μουρίνιο και το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες της αναμέτρησης. Περιμένω ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο φαντάζει κάτι παραπάνω από πιθανή. Θα ρισκάρω και στην επικράτηση των «τζιαλορόσι» στην παράταση, ποντάροντας στο άστρο και τις ικανότητες του Special One.

Συνεχίζω με MLS που σταδιακά θα κερδίσει… στοιχηματικό χώρο καθώς οι περισσότερες ευρωπαϊκές λίγκες ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες. Θα ρισκάρω με το Σινσινάτι στην έδρα της προβληματικής Νιου Γιορκ Σίτι. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες να έχουν συμπληρώσει πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη κατρακυλώντας στον βαθμολογικό πίνακα ενώ οι φιλοξενούμενοι «τρέχουν» ένα αήττητο έξι αγωνιστικών. Το σετ δεν αποδίδει δικαιοσύνη και επιλέγω το διπλό με draw no bet στο 2.30.

EKTIMHΣΕΙΣ:

Σεβίλλη – Ρόμα: Χ (ημ.) 1.88
Νιου Γιορκ Σίτι – Σινσινάτι: 2 DNB 2.30

Fun Bet
Ρόμα: κατάκτηση στην παράταση 12.00

Οι προσφορές δεν σταματούν ποτέ στο Pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr