Στέφανος Γιωτάκης

Αλμίρε για άνοδο στο 2.00!

Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023 - 00:46

Στα… γνώριμα μονοπάτια των Κάτω Χωρών ταξιδεύω στο πρόγραμμα του Σαββάτου, όπου εμπιστεύομαι ένα φιλόδοξο φαβορί ενώ επιλέγω και ένα ειδικό ποντάρισμα τερμάτων.

Αλμίρε για άνοδο στο 2.00!

Ξεκινώ από την… αγαπημένη Β’ Ολλανδίας και τον άσο της Αλμίρε κόντρα στη Φένλο. Οι δύο ομάδες άφησαν… ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα και οι γηπεδούχοι δείχνουν ικανοί να πάρουν την πρόκριση που θα τους φέρει στον τελικό των πλέι οφ ανόδου. Φέτος, παρουσιάστηκαν αξιόπιστοι σε όλη την διάρκεια της σεζόν καταλαμβάνοντας την καλύτερη θέση (3η) στην ιστορία τους ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία με τα αποτελέσματα τους. Ο άσος προσφέρεται στο 1.70 και με συνδυαστικό άσο πληρώνει στα όρια διπλασιασμού.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Θα ποντάρω και στο γειτονικό Βέλγιο περιμένοντας ένα ακόμα… φεστιβάλ τερμάτων. Η Γάνδη υποδέχεται την Βέστερλο και το σκορ αναμένεται να… ξεφύγει όπως συνηθίζουν οι δύο ομάδες. Η Γάνδη που δεν… παίρνει το πόδι από το γκάζι, συνεχίζει αήττητη στα πλέι οφ όπου έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση και μετρά πέντε στα πέντε over στο έξτρα πρωτάθλημα. Η Σταντάρ έχει… ξεμείνει από στόχους με την απογοήτευση να… ξεχειλίζει στις τάξεις της. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες αλλά η έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου μας στρέφει σε ποντάρισμα τερμάτων. Προσπερνώ το «φαγωμένο» over 3,5 και επιλέγω early goal (πριν το 24’ ) στο 1.90.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Αλμίρε – Φένλο 1 & Over 1,5 1.98
Γάνδη – Σταντάρ γκολ πριν το 24΄ 1.90

Προσφορά χωρίς κατάθεση* και στον τελικό του Champions League

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr