Στέφανος Γιωτάκης

Με Ουνιόν και γκολ στο Ρότερνταμ!

Κυριακή, 4 Ιουνίου 2023 - 00:44

Ο άσος… ελπίδας της ιστορικής Ουνιόν ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα ενώ θα ποντάρω και επιλογές τερμάτων στην αναμέτρηση Σπάρτα – Ουτρέχτη.

Με Ουνιόν και γκολ στο Ρότερνταμ!

Θα ξεκινήσω με τα πλέι οφ Ολλανδίας και το… φεστιβάλ τερμάτων στο ματς της Σπάρτα με την Ουτρέχτη. Περιμένω το σκορ να… ξεφύγει με γκολ εκατέρωθεν όπως και στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων (1-2). Το σκορ του πρώτου αγώνα… κολακεύει τη Σπάρτα καθώς η Ουτρέχτη σπατάλησε πολλές ευκαιρίες (και δοκάρι9α) και περιμένω να παίξει τα… ρέστα της. Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις δυσκολίες της αναμέτρησης και θα προτιμήσω τον συνδυασμό γκολ/γκολ με over. Περιμένοντας φινάλε θρίλερ, θα ρίξω και μερικά… ψιλά στο γκολ μετά το 74’.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Τέλος θα κλείσω με τα πλέι οφ τίτλου Βελγίου με το πιο συναρπαστικό φινάλε των τελευταίων δεκαετιών καθώς τρεις ομάδες παλεύουν για την πρώτη θέση. Αποφεύγω τον «τελικό» ανάμεσα στην 3η Γκενκ με την 1η Αντβέρπ και ποντάρω στον λογικό άσο της Ουνιόν που με νίκη επί της αδιάφορης Κλαμπ Μπριζ. Μονόπλευρο βέβαια το κίνητρο και θα εμπιστευθώ έτσι τους πρωτευουσιάνους για ένα τρίποντο… ελπίδας καθώς την ίδια ώρα θα περιμένουν μη νίκη της Αντβέρπ. Η Κλαμπ Μπριζ από καιρό έχει… ξεμείνει από στόχους και έτσι η Ουνιόν δεν θα σπαταλήσει την ευκαιρία και μπορεί συνάμα να σκοράρει δύο φορές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Σπάρτα Ροτ. – Ουτρέχτη Οver & G 2.00
Σπάρτα Ροτ. – Ουτρέχτη γκολ μετά το 74’ 1.85
Ουνιον – Κλαμπ Μπριζ 1 & Over 1,5 1.80

Προσφορά χωρίς κατάθεση* και στον τελικό του Champions League

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr