Στέφανος Γιωτάκης

Τελικός με γκολ!

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023 - 11:30

Ο δεύτερος ευρωπαϊκός τελικός δεσπόζει στο “φτωχό” πρόγραμμα της ημέρας και το μοιρασμένο σετ, με… στρέφει σε ποντάρισμα τερμάτων καθώς περιμένω φινάλε θρίλερ στην Πράγα.

Τελικός με γκολ!

Το κουπόνι… συρρικνώνεται σταδιακά και οι αγώνες πλέι οφ ξεχωρίζουν όπως βέβαια και η «μάχη» της Πράγας στον τελικό της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ 1:2.80 Χ:3.15 2:2.75

Θα εστιάσω στο πιο φανταχτερό ματς του κουπονιού, τον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ ανάμεσα στη Φιορεντίνα και τη Γουέστ Χαμ. Και οι δύο ομάδες εντυπωσίασαν φέτος στην διοργάνωση επιδεικνύοντας συνέπεια στο σκοράρισμα και περιμένω μια από τα ίδια και στο φινάλε. Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες της αναμέτρησης και περιμένοντας ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες ποντάρω στο 1-1 anytime σκορ. Fun bet η επιλογή του άσου με συνδυαστικό γκολ/γκολ στο 5.50

Ποντάρω και στον άσο της Σπορτ Ρεσίφε κόντρα στην προβληματική Αβάι στη "μικρή" κατηγορία της Βραζιλίας. Οι γηπεδούχοι με πρωταγωνιστή τον βετεράνο Βάγκνερ Λοβ παρουσιάζονται σταθερά ανταγωνιστικοι φέτος, έχουν ηττηθεί μόλις μια φορά, ενώ εντός έδρας μετρούν τέσσερα στα τέσσερα και επιβεβαιώνουν έτσι τα προγνωστικά που τους θέλουν να πρωταγωνιστούν. Βίοι αντίθετοι για την προβληματική Αβάι που δεν βρίσκει… λύσεις μετρώντας πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη. Σε συνδυασμό και με τα αποτελέσματα των δύο ομάδων, το combo του άσου με under έχει τύχη.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Φιορεντίνα – Γουεστ Χαμ 1-1 anytime σκορ 2.40
Σπορτ Ρεσίφε – Αβάι 1 & Under 3,5 1.90

Fun bet
Φιορεντίνα – Γουεστ Χαμ 1 & G 5.50

Προσφορά χωρίς κατάθεση* και στον τελικό του Champions League

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr