Στέφανος Γιωτάκης

Τελικός με φαβορί και… νεύρα!

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 - 00:50

Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζει βέβαια στο πρόγραμμα του Σαββάτου και θα δοκιμάσω την τύχη μου σε πιο ειδικές επιλογές.

Τελικός με φαβορί και… νεύρα!

Ο τελικός της Κωνσταντινούπολης έχει… καθορισμένους ρόλους όπως μαρτυρά και το σετ. Η Μάντσεσρτερ Σίτι έχει τον πρώτο λόγο και η Ιντερ θα προσπαθήσει να αναστατώσει το φαβορί. Αν και θα… στηρίξω τους «νερατζούρι», εκτιμώ πως η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θα φθάσει στο τέλος της διαδρομής έχοντας πραγματοποιήσει μια σειρά από εξαιρετικές εμφανίσεις στην διοργάνωση. Ποντάρω σε «καθαρά» σκορ για τη νίκη της και το 1-0, 2-0 και 3-0 καλύπτει τα περισσότερα από τα λογικά αποτελέσματα. Θα ρίξω μερικά… ψιλά και σε κίτρινη κάρτα από τον Νταρμιάν που θα τα… χρειαστεί από τους επιθετικούς των «πολιτών».

Μια προσφορά* σε περιμένει

Συνεχίζω με Β’ Σουηδίας και το φεστιβάλ τερμάτων στο ματτς της Γκέφλε με την Εστερ. Και οι δύο ομάδες παρουσιάζουν πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση τους φέτος αλλά αντιθέτως είναι πιο… σταθερές στα υψηλά σκορ. Η Γκέφλε μετρά γκολ/γκολ στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς, ενώ δεν έχει κρατήσει το μηδέν στην εστία από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Μία από τα ίδια για την φιλοξενούμενη που μετρά τέσσερα γκολ/γκολ με συνδυαστικό over στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, ενώ έχει πετύχει τα περισσότερα τέρματα στη κατηγορία. Το combo γκολ/γκολ με over πληρώνει στο 2.05.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Μαν. Σίτι – Ιντερ 1-0, 2-0, 3-0 2.85
Μαν. Σίτι – Ιντερ Νταρμιάν κίτρινη κάρτα 4.50
Γκέφλε – Εστερλ Over & G 2.10

Προσφορά χωρίς κατάθεση* και στον τελικό του Champions League

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr