Στέφανος Γιωτάκης

Ταξίδι στην άκρη της γης!

Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 - 00:37

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες φαντάζει το κουπόνι της ημέρας και θα δοκιμάσω την τύχη μου σε πιο… εξωτικούς προορισμούς που τις τελευταίες ημέρες κερδίζουν θέσεις στην στοιχηματική ιεραρχία.

Ταξίδι στην άκρη της γης!

Ξεκινώ την… περιήγηση στον ποδοσφαιρικό πλανήτη, με το over στην αναμέτρηση της Γιεγιού Γιουνάιτεντ με την Ντάετζον Σίτιζεν. Και οι δύο ομάδες δεν… κρύβονται και συχνά πυκνά επαληθεύουν τα «μεγάλα» σκορ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από πέντε κολλητά γκολ/γκολ, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν 4/5 γκολ/γκολ με συνδυαστικό over στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Στον αγώνα του πρωταθλήματος επαληθεύτηκε το over και έτσι θα ανεβάσω το line στο over 2,75 για να χωρέσει στο παιχνίδι μου.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ακολουθώ τους αριθμούς και θα εμπιστευθώ το εξαιρετικό φέτος Σινσινάτι που αδικείται από το σετ αποδόσεων στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ουάσινγκτον. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται ανταγωνιστικοι αλλά δυνατούν να βρουν λύσεις στην άμυνα και περιμένω να τα βρουν σκούρα από την καλύτερη ομάδα της χώρας φέτος. Το Σινσινάτι από την άλλη, «τρέχει» ένα εντυπωσιακό αήττητο δέκα αγωνιστικών (οκτώ νίκες) και διατηρεί ήδη απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του. Το διπλό προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ και θα το… τιμήσω, αν και περιορίζω το ρίσκο και το επιλέγω με draw no bet.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Γιεγιού Γιουν. – Νταέτζεον Σίτιζεν Over 2,75 1.90
Ουάσινγκτον – Σινσινάτι 2 DNB 2.32

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr