Στέφανος Γιωτάκης

Στο 2.25 οι… μικροί “τρικολόρ”

Κυριακή, 2 Ιουλίου 2023 - 00:36

Σε δύο συνδυαστικούς άσους κατέληξα στο πρόγραμμα της Κυριακής όπου δοκιμάζω την τύχη μου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα u21 αλλά και την “μικρή” κατηγορία της Νορβηγίας.

Στο 2.25 οι… μικροί “τρικολόρ”

Ξεκινώ με Β’ Νορβηγίας που εσχάτως έχει… κερδίσει θέσεις στην στοιχηματική ιεραρχία ένεκα περιορισμένων επιλογών. Η Φρέντρικσταντ υποδέχεται την Ρανχάιμ και θα εμπιστευθώ τους γηπεδούχους με συνδυαστικό ποντάρισμα τερμάτων. Σε αντιδιαστολή με τις λοιπές ομάδες της κατηγορίας, οι γηπεδούχοι ποντάρουν στην άμυνα, αποτελούν την μοναδική αήττητη ομάδα στην κατηγορία και δεν αποχωρίζονται τις πρώτες θέσεις. Η Ρανχάιμ από την άλλη, μετρά τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία ματς, δεν βρίσκει λύσεις στην άμυνα (τρίτη χειρότερη επίδοση στην κατηγορία) και μοιραία προβληματίζει με τις εμφανίσεις της. Το combo άσου με over 1,5 προσφέρεται στο 2.12.

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Θα εμπιστευθώ και την Γαλλία στην αναμέτρηση με την Ουκρανία στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος u21. Οι Γάλλοι επιβεβαίωσαν περίτρανα τα προγνωστικά που τους θέλουν να πρωταγωνιστούν καθώς εντυπωσίασαν στον όμιλο όπου κατέλαβαν άνετα την πρώτη θέση με τρία στα τρία. Οι Ουκρανοί είναι πειθαρχημένοι, παλεύουν όλα τα ματς αλλά περιμένω να τα… βρουν σκούρα κόντρα σε ένα απο τα πιο δυνατά φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Ο άσος προσφέρεται στο τίμιο 1.65 και θα τον συνδυάσω με under 3,5 στο 2.25.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Φρέντρικσταντ – Ρανχάιμ 1 & Over 1.5 2.12
Γαλλία u21 – Ουκρανία u21 1& Under 3,5 2.25

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr