Στέφανος Γιωτάκης

Εμπιστοσύνη στα... βαριά χαρτιά!

Σάββατο, 5 Αυγούστου 2023 - 00:38

Σε δύο δυνατά φαβορί κατέληξα στο πρόγραμμα του Σαββάτου όπου “ενισχύω” δύο λογικούς άσους με πονταρίσματα τερμάτων.

Εμπιστοσύνη στα... βαριά χαρτιά!

Ξεκινώ με Α' Φινλανδίας και τον συνδυαστικό άσο της Ελσίνκι κόντρα στη προβληματική Μάριεχαμν. Η Ελσίνκι με ανατροπή επικράτησε στο ντέρμπι με τη Σεϊναγιόεν σε ένα ιδανικό ντεμπούτο του Τόνι Κορκεακούνας στον πάγκο καθώς την διατήρησε στο κυνήγι της κορυφής. Μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε απο το Τσάμπιονς Λιγκ απο τη Μόλντε δεχόμενη καθοριστικό γκολ στο 89'! Περιμένω να επιβεβαίωσε την βελτίωση της μετά την αλλαγή τεχνικού κόντρα σε μια ομάδα που έχει περιοριστεί σε μόλις τρία τρίποντα και μοιραία έχει αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο σήριαλ της ουράς. Λογικός ο άσος με “χαμηλό” σκορ, όπως... συνηθίζεται ιδίως στα ματς των φιλοξενούμενων.

Μια προσφορά* σε περιμένει

Στο Βέλγιο, θα εμπιστευθώ αρχικά τη Γκενκ για μια άνετη επικράτηση κόντρα στη “λίγη” Έουπεν. Οι Λίμπουρχερς πραγματοποίησαν περίπατο στην πρεμιέρα όπου συνέτριψαν την Μολενμπέικ (4-0) και με το καλημέρα άφησαν... υποσχέσεις. Μεσοβδόμαδα πάντως γνώρισαν απρόσμενο και άδικο βάσει της εικόνας του ματς, αποκλεισμό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ απο τη Σερβέτ και έτσι θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. Η Εουπεν ήταν μέτρια στην πρεμιέρα και δεν πείθει πως μπορεί να αναστατώσει το φαβορί. Ο άσος προσφέρεται σε αναμενόμενα χαμηλή τιμή και θα τον επιλέξω απο το πρώτο ημίχρονο ενώ τον... ενισχύω με over 1,5 και το combo πληρώνει στα όρια του διπλασιασμού.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Γκενκ – Εουπεν 1/1 & Over 1,5 1.95
Ελσίνκι – Μάριεχαμν 1 & Under 3,5 2.05

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr