Στέφανος Γιωτάκης

Ντέρμπι υπομονής στις Βρυξέλλες!

Κυριακή, 6 Αυγούστου 2023 - 00:39

Σε ένα ποντάρισμα τερμάτων στο ντέρμπι της Pro Jupiler League και ένα συνδυαστικό διπλό δοκιμάζω την τύχη μου στο πρόγραμμα της Κυριακής.

Ντέρμπι υπομονής στις Βρυξέλλες!

Ξεκινώ με το λογικό διπλό της Βαστέρας στην έδρα της “λίγης” Σκόβντε στο... φανταχτερό πρωτάθλημα της Β' Σουηδίας. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες καθώς οι γηπεδούχοι έχουν περιοριστει σε μόλις δύο τέρματα, έχουν πετύχει τα λιγότερα τέρματα στην κατηγορία και μοιραία φαντάζουν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον απευθείας υποβιβασμό. Η Βαστέρας απο την άλλη μετρά έξι σερί νίκες για πρώτη φορά φέτος και παγιώθηκε στις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις. Έχει δεχτεί τα λιγότερα τέρματα στην κατηγορία και περιμένω πως δεν θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στους ουραγούς. Συνδυάζω το διπλό με under 3,5.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Συνεχίζω με Βέλγιο και το under της αναμέτρησης Αντερλεχτ – Αντβέρπ που αποτελεί και το πρώτο ντέρμπι της νέας σεζόν. Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες της αναμέτρησης και θα... προσπεράσω σημείο περιμένοντας μια αναμέτρηση που θα κριθεί σε χαμηλό σκορ. Οι περυσινοί πρωταθλητές ξεκίνησαν με το... αγαπημένο τους 1-0 τη φετινή σεζόν, ποντάρουν στην άμυνα και περιμένω να προσεγγίσουν πειθαρχημένα το ντέρμπι. Και η Αντερλεχτ επαλήθευσε το under στην πρεμιέρα και έτσι το 2.02 φαντάζει συνετό, παρότι προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Σκόβντε – Βαστέρας 2 & Under 3,5 2.45
Αντερλεχτ – Αντβέρπ Under 2.02

Μια προσφορά* σε περιμένει

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr