Στέφανος Γιωτάκης

Φεστιβάλ τερμάτων στο Κερκράντε, αξία σε Μπρέντα

Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 - 10:22

Η… μικρή κατηγορία της Ολλανδίας έχει την τιμητική της στην προτεινόμενη δυάδα καθώς οι σημερινές επιλογές “αλιεύτηκαν” απο την 3η αγωνιστική της Keuken Divisie.

Φεστιβάλ τερμάτων στο Κερκράντε, αξία σε Μπρέντα

Ξεκινώ με την... αγαπημένη Β' Ολλανδίας και το διπλό της Μπρέντα στην έδρα της ΦΚ Αϊντχόφεν. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερις βαθμούς και τέσσερα γκολ στο ενεργητικό τους μετά απο δύο αγωνιστικές και έχουν πραγματοποιήσει ένα θετικό ξεκίνημα όπως άλλωστε αναμενόταν. Η ανανεωμένη ΦΚ Αϊντχόφεν αποδυναμώθηκε το καλοκαίρι και δεν πείθει πως μπορεί να πραγματοποιήσει την περυσινή σεζόν. Το διπλό έχει τύχη σε τιμές αουτσάιντερ, ενώ κρίνεται ανταγωνιστικό και στο 1.91 με draw no bet.

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

Θα επιμείνω στην “μικρή” κατηγορία της Ολλανδίας και το… φεστιβάλ τερμάτων στην αναμέτρηση της Ρόντα με την Ος. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν μετρώντας δύο στα δύο, ποντάροντας πρωτίστως στην επίθεση όπου έχουν σκοράρει επτά φορές σε 180 λεπτά! Γενικότερα, μετρούν έξι σερί over στην κατηγορία και… περιμένω μια απο τα ίδια κόντρα σε μια Ος που φέτος άλλαξε προσανατολισμό και αγωνίζεται με επιθετική προσέγγιση. Το over 3,5 προσφέρεται στο 2.40.

EKTIMHΣΕΙΣ:

ΦΚ Αϊντχόφεν – Μπρέντα 2 2.65 (1.91 DNB)
Ρόντα – Ος Over 3,5 2.40

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr