Στέφανος Γιωτάκης

Αντερλεχτ από τα παλιά, βίβα... Μέξικο στο Ρότερνταμ!

Κυριακή, 27 Αυγούστου 2023 - 00:32

Σε... βαριά χαρτιά από τα πρωταθλήματα Ολλανδίας και Βελγίου κατέληξα στο πρόγραμμα της Κυριακής και θα τα εμπιστευτώ με συνδυαστικές επιλογές.

Αντερλεχτ από τα παλιά, βίβα... Μέξικο στο Ρότερνταμ!

Ξεκινώ με τον συνδυαστικό άσο της Φέγενορντ κόντρα στην Αλμίρε, Οι πρωταθλητές έχουν ξεκινήσει μουδιασμένα τη σεζόν, μετρώντας δύο ισοπαλίες σε ισάριθμες αγωνιστικές και ψάχνουν έτσι μια νίκη ξέσπασμα. Οι αφελείς νεοφώτιστοι απο την άλλη μετρούν δύο ήττες και απο το καλημέρα επιβεβαώνουν τα προγνωστικά που προδίκαζαν δύσκολη σεζόν. Ο άσος προσφέρεται αναμενόμενα σε αδιάφορες τιμές και έτσι θα τον συνδυάσω με γκολ από τον Μεξικανό φορ Χιμένεθ ενώ τον επιλέγω από το πρώτο ημίχρονο. Το combo πληρώνει στο 2.20.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

Τέλος, θα κλείσω με τον συνδυαστικό άσο της Άντερλεχτ κόντρα στην Σαρλερουά επιμένοντας στο πρωτάθλημα Βελγίου. Οι “μοβ” προέρχονται απο επικράτηση επί της Βέστερλο, μετρούν τρεις σερί νίκες, έχουν θέσει στιβαρές βάσεις και μετά απο χρόνια αφήνουν υποσχέσεις. Μεσοβδόμαδα, προχώρησαν σε δύο προσθήκες και ο ενθουσιασμός περισσεύει στις τάξεις τους. Περιμένω να συνεχίσουν το σερί κόντρα στην προβληματική Σαρλερουά που δεν έχει πείσει στα πρώτα ματς. Και οι δύο ομάδες αρέσκονται στα χαμηλά σκορ και έτσι συνδυάζω τον άσο με under 3,5 στο 2.60.

EKTIMHΣΕΙΣ:

Φέγενορντ – Αλμίρε 1/1 & γκολ Χιμένεθ 2.20
Αντερλεχτ – Σαρλερουά 1 & Under 3.5 2.60

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr