Στέφανος Γιωτάκης

Με φαβορί στο 3.20 και... ελπίδα στο 2.30!

Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 - 00:46

Σε έναν συνδυαστικό άσο και διπλό... ελπίδας κατέληξα στο πρόγραμμα του Σαββάτου που κινείται πλέον... φυσιολογικούς στοιχηματικούς ρυθμούς.

Με φαβορί στο 3.20 και... ελπίδα στο 2.30!

Αρχικά, θα ρισκάρω με το διπλό της Σταντάρ Λιέγης στην έδρα της προβληματικής Κορτράικ. Και οι δύο ομάδες προβληματίζουν στα πρώτα ματς και η νευρικότητα ξεχειλίζει ιδίως στους γηπεδούχους. Όπως αναμενόταν, η Κορτράικ απογοητεύει στο ξεκίνημα της σεζόν, ούσα η μοναδική που παραμένει χωρίς βαθμό μετά απο τέσσερις αγωνιστικές και ο τεχνικός Στιλ βρίσκεται προ της εξόδου. Η Σταντάρ προχώρησε σε καλές προσθήκες τις τελευταίες ημέρες και περιμένω να ξεκινήσει την προσπάθεια αντεπίθεσης από την έδρα των ουραγών. Το διπλό προσφέρεται στο 2.25.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

Στην... δική μας, Super League ποντάρω στον συνδυαστικό άσο του Παναθηναϊκού κόντρα στον Βόλο. Οι “πράσινοι” έχουν βέβαια τον πρώτο λόγο κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας που στην πρεμιέρα έδειξε πως χρειάζεται αρκετή δουλειά, ιδίως στα μετόπισθεν. Περιμένω τον άσο να επαληθευτεί εύκολα και θα τον... ενισχύσω με ποντάρισμα σκόρερ. Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος κέρδισε και πάλι την εμπιστοσύνη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και επέστρεψε στο αρχικό σχήμα. Ο Αργεντινός μπορεί να σκοράρει και το ρίσκο πληρώνει στο εξαιρετικό 3.20.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Παναθηναϊκός – Βόλος 1 & Γκολ Παλάσιος 3.20
Κορτράικ – Σταντάρ Λ. 2 2.30

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.