Στέφανος Γιωτάκης

Στο 2.37 η Λίντσερ, “αντέχει” η Αλκμααρ!

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 - 11:41

Οι ρεβάνς των πλέι οφ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν την... τιμητική τους στο νέο κουπόνι. Θα εμπιστευθώ δύο φιλοξενούμενους που καλούνται να εξαργυρώσουν την εμπειρία τους εκτός έδρας.

Στο 2.37 η Λίντσερ, “αντέχει” η Αλκμααρ!

Στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, θα εμπιστευθώ την Αλκμααρ για διπλό στη Νορβηγία κόντρα στη Μπραν. Οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς μετά τον πρώτο αγώνα (1-1), αλλα η πιο έμπειρη ΑΖ μπορεί να φρενάρει τους γηπεδούχους. Οι Ολλανδοί είναι… παλιοσειρά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχουν περάσει απο πιο δύσκολες έδρες και εκτιμώ πως θα επιστρέψουν νικητές από τη Νορβηγία. Το διπλό προσφέρεται σε τιμές γύρω στο 2.30 και θα χωρέσει στο παιχνίδι μου.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Τέλος, θα κλείσω με το διπλό της Λίντσερ στην έδρα της Ζρίνσκι Μόσταρ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Αυστριακοί απέκτησαν προβάδισμά πρόκρισης μετά την επικράτηση 2-1 στον πρώτο αγώνα και περιμένω να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητα τους με δεύτερη νίκη. Η ΛΑΣΚ αδικείται μάλιστα απο το σκορ του πρώτου αγώνα καθώς σπατάλησε σωρεία ευκαιριών. Περιμένω στην ρεβάνς να βρει περισσότερους χώρους και να εκμεταλλευτεί την απειρία των άπειρων γηπεδούχων που θα χρειαστεί να πάρουν περισσότερα ρίσκα. Το διπλό προσφέρεται στο 2.37. Καλές επιλογές.


ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:
Μπραν – Αλκμααρ 2 2.25
Ζρίνσκι – Λίντσερ 2 2.37

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr