Στέφανος Γιωτάκης

Ρίσκο με Άντερλεχτ, βάση η Φέγενορντ!

Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2023 - 00:38

Με δύο διπλά θα... παλέψω στο “γεμάτο” πρόγραμμα της Κυριακής, επιλέγοντας ένα λογικό φαβορί και ένα καλοπληρωμένο αουτσάιντερ.

Ρίσκο με Άντερλεχτ, βάση η Φέγενορντ!

Ξεκινώ με Α΄ Ολλανδίας και το λογικό διπλό της Φέγενορντ στην έδρα της προβληματικής Ουτρέχτης. H Ουτρέχτη δεν έχει καν σκοράρει μετά απο τρεις αγωνιστικές για πρώτη φορά στην ιστορία της και ο τεχνικός Σιλμπέμπαουερ απομακρύνθηκε κακήν κακώς και βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση νέου προπονητή. Οι περυσινοί πρωταθλητές προέρχονται απο εντυπωσιακή νίκη (6-1) και σταδιακά αποκτούν περισσότερη σταθερότητα, παρά τις αρκετές αλλαγές προσώπων σε όλες τις γραμμές. Το διπλό προσφέρεται σε αναμενόμενα διαβασμένη τιμή και θα το επιλέξω απο το πρώτο ημίχρονο (2.45).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Τέλος, θα κλείσω με το γειτονικό Βέλγιο και το διπλό της Άντερλεχτ στην έδρα της προβληματικής Γκενκ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν πιάσει τα περυσινά επίπεδα απόδοσης, καθώς έχουν ήδη αποκλειστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (Σερβέτ) και του Γιουρόπα Λιγκ (Ολυμπιακός) ενώ μέτριο κρίνεται και το 2-1-1 στο πρωτάθλημα. Την Πέμπτη σπατάλησαν μάλιστα πολλές δυνάμεις καθώς χρειάστηκαν την διαδικασία των πέναλτι για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Αντάνα Ντεμισπορ, στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Βίοι αντίθετοι για την Άντερλεχτ που μετρά τέσσερα κολλητά τρίποντα (για πρώτη φορά απο το 2018-19) και “πάτησε” έτσι στην πρώτη θέση. Το σετ ειναι υπερβολικό και εκτιμώ πως οι “μοβ” μπορούν να πάρουν κάτι απο το ματς. Το διπλό έχει τύχη και περιορίζω το ρίσκο με draw no bet στο 2.40. Καλές επιλογές.


ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:


Ουτρέχτη – Φέγενορντ 2/2 2.45
Γκενκ – Αντερλεχτ 2 DNB 2.65

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr