Στέφανος Γιωτάκης

Άνετα η Σουηδία, στο 2.05 η Μπρέντα

Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2023 - 00:33

Σε ένα συνδυαστικό διπλό και έναν δυνατό άσο κατέληξα στο γεμάτο πρόγραμμα του Σαββάτου όπου ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων.

Άνετα η Σουηδία, στο 2.05 η Μπρέντα

Ξεκινώ με την αγαπημένη “μικρή” κατηγορία της Ολλανδίας, όπου θα εμπιστευθώ τη Μπρέντα κόντρα στη Ρόντα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από σπουδαίο διπλό στην έδρα της ιδίων Βίλεμ και έλαβαν ιδανική ένεση ψυχολογίας. Φέτος, δεν κρύβουν τους στόχους για μια ανταγωνιστική πορεία και περιμένω να συνεχίσουν το θετικό σερί κόντρα στη Ρόντα. Οι Λίμπουρχερς έχουν ξεκινήσει θετικά τη σεζόν αλλά εκτιμώ πως έχουν χαμηλότερο αγωνιστικό ταβάνι. Ο άσος ξεπερνά το 2.00 και θα αποτελέσει την βασική επιλογή μου για τις επόμενες ημέρες.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Συνεχίζω με τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος όπου θα εμπιστευθώ την Σουηδία για άνετο διπλό στην έδρα της Εσθονίας. Χαμένη στην μετριότητα οι γηπεδούχοι, που μετρούν 0-1-2 και είναι προφανές πως δεν μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τις λοιπές ομάδες του ομίλου και θα αρκεστούν στην προσπάθεια αποφυγής της τελευταίας θέσης. Η Σουηδία βρίσκεται σταθερά στο κόλπο της δυάδας και δεν... αντέχει απώλεια βαθμών στο Ταλίν. Επιλέγω το διπλό απο το πρώτο ημίχρονο και το ενισχύω με over 1,5 στο 2.25.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:
Μπρέντα – Ρόντα 1 2.05
Εσθονία – Σουηδία 2/2 & Over 1.5 2.25

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr