Στέφανος Γιωτάκης

Βήμα πρόκρισης για Ρουμανία, ποντάρισμα στο 2.05 στο Κίτο!

Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 - 13:50

Η Ρουμανία βρίσκεται στο... κόλπο της πρόκρισης και δεν έχει περιθώρια για απώλεια βαθμών κόντρα στο χωρίς νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές, Κόσοβο.

Βήμα πρόκρισης για Ρουμανία, ποντάρισμα στο 2.05 στο Κίτο!

Ξεκινώ με τον άσο της Ρουμανίας κόντρα στο Κόσοβο για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο 9ος όμιλος είναι ανοιχτός και με το παραπάνω καθώς τρεις ομάδες παλεύουν για τις δύο πρώτες θέσεις. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώριο για απώλειες βαθμών και περιμένω να επαληθεύσουν τον φαβοριτισμό τους κόντρα σε μια ομάδα που έχει ξεμείνει από ελπίδες πρόκρισης, παραμένοντας χωρίς τρίποντο μετά απο πέντε αγωνιστικές. Ο άσος προσφέρεται στο 2.10 και θα “χωρέσει” στο παιχνίδι μου.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


Θα συνεχίσω με τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη Ν. Αμερικής με το αμφίτερμα στο ματς του Ισημερινού με την Ουρουγουάη. Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση καθώς ο Ισημερινός έβαλε δύσκολα στην Αργεντινή ενώ η Ουρουγουάη εντυπωσίασε με την ανέτη επικράτηση επί της Χιλής στην πρεμιέρα. Οι φιλοξενούμενοι έχοιυν πετύχει εννέα γκολ σε τρία ματς με τον Μαρσέλο Μπιέλσα και περιμένω έτσι να δώσουν γρήγορο ρυθμό στο ματς. Το αμφίτερμα προσφέρεται στο 2.05 και έχει τύχη.

EKTIMHΣΕΙΣ:
Ρουμανία – Κόσοβο 1 2.10
Ισημερινός – Ουρουγουάη G 2.05

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr