Στέφανος Γιωτάκης

Φαβορί οι Βόρειοι, ρίσκο στο Βέλγιο!

Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 - 10:12

Ο άσος της Γκρόνινγκεν αποτελεί την βασική επιλογή στο πρόγραμμα της Παρασκευής ενώ θα κοντράρω ένα δυνατο φαβορί στο γειτονικό Βέλγιο.

Φαβορί οι Βόρειοι, ρίσκο στο Βέλγιο!

Θα ξεκινήσω με την... αγαπημένη Β' Ολλανδίας και τον συνδυαστικό άσο της Γκρόνινγκεν επί της Ντεν Χάαγκ. Οι βόρειοι προέρχονται απο άνετο διπλό στην έδρα της Ος και σταδιακά αποκτούν συνέπεια στην απόδοση τους. Φέτος, κουβαλούν” την... ταμπέλα του φαβορί για την άνοδο καθώς διαθέτουν εμπειρία και ποιότητα για να πρωταγωνιστήσουν. Οι φιλοξενούμενοι προχώρησαν σε πολλές αλλαγές και μοιραία θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής. Ο άσος με συνδυαστικό over 1,5 πληρώνει στο 1.85.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στο γειτονικό Βέλγιο θα ρισκάρω με το 1Χ της Βέστερλο κόντρα στην Αντβέρπ. Η περυσινή έκπληξη του πρωταθλήματος έχει αποκομίσει μόλις έναν βαθμό μετά απο έξι αγωνιστικές και μάλλον... αγωνιούσε για την διακοπή του πρωταθλήματος όπου προχώρησε προχώρησε σε τρεις σημαντικές προσθήκες, ανάμεσα τους ο διεθνής Ουκρανός μέσος Σίντορτσουκ. Η Βέστερλο ειναι καλύτερη απο ότι δείχνουν το αποτελέσματα της και μπορεί να βάλουν δύσκολα στο φαβορί. Πόσω μάλλον όταν η Αντβέρπ έχει ήδη στο μυαλό της το ιστορικό ματς με τη Μπαρτσελόνα στην παρθενική παρουσία της στο Champions League. To 1X πληρώνει στο 2.40.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:
Γκρόνινγκεν – Ντεν Χάαγκ 1 & Over 1,5 1.85
Βέστερλο – Αντβέρπ 1Χ 2.40



Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr