Στέφανος Γιωτάκης

Με Σερκλ Μπριζ και την... μηχανή της PSV!

Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 - 00:39

Στα όρια του διπλασιασμού “παλεύει” η στήλη στο 'γεμάτο” πρόγραμμα του Σαββάτου με έναν διπλό και έναν “ενισχυμένο” άσο.

Με Σερκλ Μπριζ και την... μηχανή της PSV!

Θα ξεκινήσω με Α' Βελγίου και το λογικό διπλό της Σερκλ Μπριζ στην πρωτεύουσα κόντρα στη Μολενμπέικ. Οι φιλοξενουμενοι πορεύτηκαν με... χαμόγελα στο διάστηκα της διακοπής, καθώς με τη νίκη επί της Βέστερλο, έδωσαν συνέχεια στο θετικό μπάσιμο καθώς μετρουν τέσσερις νίκες και έχουν ηττηθεί μόνο απο τις περυσινές πρωταγωνίστριες Αντβέρπ και Γκενκ. Η νεοφώτιστη Μολενμπέικ απο την άλλη έχει συγκεκριμένο αγωνιστικό ταβάνι και ο Τύπος της χώρας ήδη την χρίζει φαβορί για τον υποβιβασμό. Το διπλό έχει τύχη αν και προσφέρεται σε “διαβασμένη” τιμή. Με συνδυαστικό over 1,5 ξεπερνά τον διπλασιασμό.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στη γειτονική Ολλανδία, θα εμπιστευθώ την Αϊντχόφεν κόντρα στη Ναϊμέγκεν.Η ομάδα του Πίτερ Μποζ μετρά τρία στα τρία για την ομάδα του Πίτερ Μποζ και κερδίζει τις εντυπώσεις με την επιθετική προσέγγιση που επιδεικνύει στις πρώτες αγωνιστικές αλλά και με τις ευκαιρίες που δίνει σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Η Ναϊμέγκεν πασχίζει να αποκτήσει συνέπεια στην απόδοση της και δεν πείθει βέβαια πως μπορεί να αμφισβητήσει το φαβορί. Ο άσος προσφέρεται σε αδιαφορη τιμή και θα τιν ενισχύσω με γκολ απο τον βασικό εξτρέμ Λανχ που έχει ξεκινήσει θετικά τη σεζόν.


ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Μολενμπέικ – Σερκλ Μπριζ 2 & Over 1,5 2.05
Αϊντχόφεν – Ναϊμέγκεν 1 & γκολ Λανχ 2.02

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr