Στέφανος Γιωτάκης

Παλιοσειρά η Αλκμααρ, με γκολ στην Αυστρία!

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 - 11:52

Το συνδυαστικό διπλό της έμπειρης ΑΖ έχει την τιμητική του στο “γεμάτο” πρόγραμμα της Πέμπτης όπου ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παλιοσειρά η Αλκμααρ, με γκολ στην Αυστρία!

Θα ξεκινήσω με τη τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, με το συνδυαστικό διπλό της Αλκμααρ στην έδρα της άπειρης Ζρίνσκι. Οι γηπεδούχοι έγραψαν ιστορία καθώς θα αγωνιστούν για πρώτη φορά σε φάση ομίλων αλλά δεν με πείθουν πως μπορούν να αναστατώσουν τα φαβορί του γκρουπ. Η ΑΖ είναι... παλιοσειρά στην διοργάνωση, πέρυσι άγγιξε την πρόκριση στον τελικό. Φέτος, έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την Α΄ Ολλανδίας και περιμένω να επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς απο την Βοσνία. Το διπλό προσφέρεται σε διαβασμένη τιμή και θα το “ενισχύσω” με over 1,5 στα όρια διπλασιασμού.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


Στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ, έχουν τύχη οι συνδυαστικές νίκες των Σπάρτα Πράγας και Ρεν, αλλά θα προτιμήσω το combo με γκολ στο ματς της Στουρμ Γκρατς με τη Σπόρτινγκ. Οι γηπεδούχοι είναι.... κολλημένοι φέτος στα “μεγαλα” σκορ και μετρούν πέντε γκολ/γκολ με over στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Η έμπειρη Σπόρτινγκ δεν θα... κρυφτεί στην Αυστρία, διαθέτει ποιότητα στην επίθεση και μπορεί να αβαντάρει στην εμφάνιση υψηλού σκορ. Ο συνδυασμός γκολ/γκολ με over πληρώνει 2.25.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ζρίνσκι – Αλκμααρ 2 & Over 1,5 2.02
Στουρμ Γκρατς – Σπόρτινγκ Λις. Over & G 2.25

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr