Στέφανος Γιωτάκης

Με... φόρα η Τβέντε, με ρίσκο στο Μπρούχε!

Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 - 00:57

Οι Τούκερς βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και έχουν τον πρώτο λόγο στο Βαλβάικ ενώ η ΣερκλΜπριζ μπορεί να... αναστατώσει την Ουνιόν.

Με... φόρα η Τβέντε, με ρίσκο στο Μπρούχε!

Ξεκινώ με Pro League και τον άσο... ρίσκου της Σερκλ Μπριζ κόντρα στην Ουνιόν. Οι γηπεδούχοι έχουν αφήσει θετικές εντυπώσεις στα πρώτα ματς, με τρεις νίκες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές και εκτιμώ πως αδικούνται απο το σετ κόντρα στους πρωτευουσιάνους. Η Ουνιόν συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη ενώ θα “κουβαλά” και κούραση απο απαιτητικό ευρωπαϊκό ματς μεσοβδόμαδα. Ο άσος προσφέρεται στο 2.80 και με draw no bet στο 2.00.Στη γειτονική Ολλανδία, θα εμπιστευθώ την Τβέντε για άνετο διπλό στο Βααλβάικ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Τβέντε εχει κερδίσει τις εντυπώσεις καθώς παρά τις πολλές αποχωρήσεις και την αλλαγή τεχνικού, παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστική μετρώντας τέσσερα στα τέσσερα, προερχόμενη απο σπουδαία νίκη επί του Αγιαξ. Περιμένω να περάσει εύκολα απο το Βααλβάικ καθώς οι γηπεδούχοι αδυνατούν να αποκτήσουν συνέπεια στην απόδοση τους. Και οι δύο ομάδες αρέσκονται στα “μεγάλα” σκορ και συνδυάζω το διπλό με over.

EKTIMHΣΕΙΣ:
Σερκλ Μπριζ – Ουνιόν 1 DNB 2.00
Βααλβάικ – Τβέντε 2 & Over 2.00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr