Στέφανος Γιωτάκης

Ξεσπά η Ουτρέχτη, αξιόπιστη η Αντερλεχτ

Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 - 00:29

Η Άντερλεχτ αφήνει υποσχέσεις μετά από χρόνια και έχει τον πρώτο λόγο στην έδρα της Έουπεν. Λογικό φαβορί και η Ουτρέχτη κόντρα στην προβληματική Αλμίρε.

Ξεσπά η Ουτρέχτη, αξιόπιστη η Αντερλεχτ

Ξεκινώ με Α΄ Βελγίου και το λογικό διπλό της... αγαπημένης φέτος, Αντερλεχτ στην έδρα της Εουπεν. Οι “μοβ” παραμένουν αήττητοι απο την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, μετά απο χρόνια αφήνουν υποσχέσεις.. Βίοι αντίθετοι για τους γηπεδούχους που μετά το ανέλπιστα θετικό ξεκίνημα, μετρούν τρεις σερί ήττες και προβληματίζουν. Το λογικό διπλό μπορεί να συνδυαστεί με ποντάρισμα τερμάτων και με over 1,5 βρίσκεται στα όρια διπλασιασμού (1.98).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


Στη γειτονική Ολλανδία, θα εμπιστευθώ την Ουτρέχτη για μια άνετη επικράτηση κόντρα στην “λίγη” Αλμέρε. Οι γηπεδούχοι προχώρησαν σε αλλαγή τεχνικού και περιμένω πως σταδιακά θα παρουσιαστούν βελτιωμένοι και θα “αναρριχηθούν” βαθμολογικά. Κόντρα στη νεοφώτιστη έχουν ευκαιρία για μια νίκη ουσίας και ψυχολογίας. Οι φιλοξενούμενοι έχουν δεχτεί τα περισσότερα τέρματα στην κατηγορία και επιβεβαιώνουν τα προγνωστικά που προδίκαζαν δύσκολη σεζόν. Ο άσος με over πληρώνει στο 2.10.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:
Εουπεν – Αντερλεχτ 2 & Over 1,5 1.98
Ουτρέχτη – Αλμίρε 1 & Over 2.5 2.10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr