Στέφανος Γιωτάκης

“Ροπαλιά” στο Αλμέλο, στο 2.80 η Κλαμπ Μπριζ

Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2023 - 00:52

Σε δύο άσους κατέληξα στο κυριακάτικο πρόγραμμα με τις επιλογές να... αλιεύονται απο τα αγαπημένα πρωταθλήματα των Κάτω Χωρών.

“Ροπαλιά” στο Αλμέλο, στο 2.80 η Κλαμπ Μπριζ

Θα ξεκινήσω με Eredivisie και τον άσο της Χεράκλες κόντρα στη Τσβόλε, Πρόκειται για ντέρμπι νεοφώτιστων, με τους πιο σταθερούς γηπεδούχους να προσφέρονται δικαίως το φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Η Χεράκλες έχει ξεκινήσει θετικά τη σεζόν, δεν... κρύβεται και έχει άλλωστε σκοράρει σε όλα τα φετινά ματς. Παραδοσιακά ποντάρει στην έδρα και τον συνθετικό χλοοτάπητα του “Πόλμαν” και ο άσος κόντρα σε μια ομάδα ιδίου... βεληνεκούς έχει τύχη. Πόσω μάλλον όταν η Τσβόλε δεν πείθει αμυντικά και εκτός έδρας προβληματίζει.


Τέλος, θα κλείσω με τον συνδυαστικό άσο της Κλαμπ Μπριζ κόντρα στη Σιντ Τρουιντεν. Η ομάδα του Ρόνι Ντέιλα έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στα πρώτα ματς όπου σκοράρει με περίσσια άνεση, αν και απαιτείται βελτίωση στην άμυνα όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί. Έχει τον πρώτο λόγο για το τρίποντο αν και οι αδιάφορες τιμές στον άσο, με... στρέφουν σε πιο ειδικές επιλογές. Η Σιντ Τρουίντεν έχει σκοράρει και στα τέσσερα εκτός έδρας και εκτιμώ πως μπορεί να το πετύχει και στο “Γιαν Μπρέιντελ”. Το combo πληρώνει στο 2.80.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:
Χεράκλες – Τσβόλε 1 2.15
Κλαμπ Μπριζ – Σιντ Τρουιντεν 1 & G 2.80

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr