Στέφανος Γιωτάκης

Ξανά και ξανά με την Άντερλεχτ!

Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2023 - 00:52

Η ομάδα των Βρυξελλών έχει εξελιχτεί στην... αγαπημένη της στήλης φέτος και θα την εμπιστευθώ εκ νέου κόντρα στην αλλοπρόσαλλη Μαλίν.

Ξανά και ξανά με την Άντερλεχτ!

Θα ξεκινήσω με Βέλγιο όπου θα εμπιστευθώ τη Βέστερλο κόντρα στη Κορτράικ. Οι γηπεδούχοι με αργά αλλά σταθερά βήματα παρουσιάζονται βελτιωμένοι και περιμένω να κατακτήσουν το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Στο “Κάουπχε” ανοίχτηκαν φέτος μεταγραφικά και εκτιμώ πως μια νίκη θα δώσει την... σπίθα για να πραγματοποιήσουν την αντεπίθεση τους. Η Κορτράικ... βολοδέρνει στα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα, προχώρησε ήδη σε αλλαγή τεχνικού και δεν με πείθει πως μπορεί να αποφύγει φέτος... σκοτούρες παραμονής. Ο άσος προσφέρεται στο 1.90 και μπορεί να συνδυαστεί και με ποντάρισμα τερμάτων.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Επιμένω στο Βέλγιο και τον άσο της Αντερλεχτ, που φέτος εξελίσσεται στην... αγαπημένη της στήλης. Οι “μοβ” υποδέχονται τη Μαλίν και έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Φέτος, παρουσιάζονται άκρως ανταγωνιστικοί, παραμένουν αήττητοι απο την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, είναι απόλυτοι εντός έδρας και έχουν παγιωθεί έτσι στις πρώτες θέσεις. Ο άσος έχει τύχη και θα ρισκάρω με συνδυαστικό under 3,5 όπως συνηθίζουν φέτος και οι δύο ομάδες.

EKTIMHΣΕΙΣ:
Βέστερλο – Κορτράικ 1 1.90
Αντερλεχτ – Μαλίν 1 & Under 3,5 2.70

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr