Στέφανος Γιωτάκης

Εντυπωσιάζει η Τβέντε, ρίσκο με Σιντ Τρουιντεν

Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2023 - 00:46

Το διπλό των φορμαρισμένων Τούκερς αποτελεί την βασική επιλογή στο πρόγραμμα της Κυριακής ενώ θα ρισκάρω στο γειτονικό Βέλγιο.

Εντυπωσιάζει η Τβέντε, ρίσκο με Σιντ Τρουιντεν

Θα ξεκινήσω με Α' Ολλανδίας και το λογικό διπλό της Τβέντε στην έδρα της Καμπούρ. Οι γηπεδούχοι μετά από ένα μάλλον απρόσμενο θετικό μπάσιμο στη σεζόν, “προσγειώθηκαν” προερχόμενοι από δύο κολλητές ήττες όπου... δέχτηκαν επτά γκολ! Βίοι αντίθετοι για τους Τόυκερς που εντυπωσιάζουν φέτος και μετρούν ήδη έξι νίκες σε επτά αγωνιστικές. Το διπλό προσφέρεται στο 1.93, μπορεί να συνδυαστεί και με ποντάρισμα τερμάτων και θα “χωρέσει” στο παιχνίδι μου.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στο γειτονικό Βέλγιο, θα ρισκάρω με το 1Χ της Σιντ Τρουιντεν κόντρα στην Ουνιόν. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται εντός στόχων και με το παραπάνω, προερχόμενοι μάλιστα από απαιτητικό εκτός έδρας ματς με την ισχυρή και επίδοση πρωταθλήτρια Κλαμπ Μπριζ. Περιμένω να... τσιμπήσουν έναν βαθμό απο τους πρωτευουσιάνους που καλούνται να διαχειριστούν το απαιτητικό πρόγραμμα των τελευταίων εβδομάδων και λογικά θα “βγάλουν” κούραση. Τα “σφιχτά” καναρίνια μπορούν να αμφισβητήσουν το φαβορί και το 2.00 στο 1Χ κρίνεται ικανοποιητικό.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:
Φορτούνα Σιτάρντ – Τβέντε 2 & Over 1,5
Σιντ Τρουιντεν – Ουνιον 1Χ (2.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr