Στέφανος Γιωτάκης

Παρασκευή στο 2.50!

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 - 13:24

Σε δύο συνδυαστικά φαβορί κατέληξα στο αποψινό πρόγραμμα. Τα προγνωστικά στοιχήματος “αλιεύτηκαν” απο τα... αγαπημένα πρωταθλήματα των Κάτω Χωρών.

Παρασκευή στο 2.50!

Ξεκινώ με την… αγαπημένη Β’ Ολλανδίας και το διπλό της Καμπούρ στην έδρα της ντεφορμέ Μάαστριχτ. Οι Λίμπουρχερς ξεκίνησαν θετικά τη σεζόν, αλλά μετρούν πλέον έξι ήττες στις επτά τελευταίες αγωνιστικές και μοιραία κατρακύλησαν βαθμολογικά. Η Καμπούρ απο την άλλη προχώρησε σε αλλαγή τεχνικού και η επιστροφή του ντε Γιονχ συσπείρωσε ήδη τους οπαδούς της. Περιμένω να επιστρέψει νικήτρια από το Μάαστριχτ και το διπλό μπορεί να συνδυαστεί και με ποντάρισμα τερμάτων όπως συνηθίζουν και οι δύο ομάδες.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στο γειτονικό Βέλγιο, η Ουνιόν υποδέχεται την Εουπεν και έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες καθώς οι πρωτευουσιάνοι μετρούν τέσσερις κολλητές νίκες και “πάτησαν” κορυφή, ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται απο πέντε κολλητές ήττες. Ο άσος αποτελεί την λογική όσο και φτηνή επιλογή. Η Εουπεν έχει πάντως σκοράρει στα τέσσερα απο τα πέντε εκτός έδρας ματς και περιμένω να το πράξει και στην πρωτεύουσα. Το combo πληρώνει στο 2.55.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Μάαστριχτ – Καμπούρ 2/2& Over 1.95/250
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Εουπεν 1 & G 2.55

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr