Στέφανος Γιωτάκης

Με... φόρμα και έδρα στο 2.10!

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 - 00:46

Σε δύο γηπεδούχους ποντάρω στο πλούσιο πρόγραμμα του Σαββάτου, με τις επιλογές να... αλιεύονται από τα αγαπημένα πρωταθλήματα των Κάτω Χωρών.

Με... φόρμα και έδρα στο 2.10!

Ξεκινώ τα προγνωστικά στοιχήματος με Α΄ Ολλανδίας όπου θα εμπιστευθώ την Χέρενφεν κόντρα στη Φορτούνα Σιτάρντ. H Xέρενφεν με αργά αλλά σταθερά βήματα παρουσιάζονται βελτιωμένοι καθώς μετρούν δύο νίκες στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές και επιβλητική πρόκριση στο κύπελλο (5-1, Φένλο). Οι Λίμπουρχερς από την άλλη κινούνται στην μετριότητα, με μόλις μια νίκη σε έξι αγωνιστικές και δεν... τρομάζουν. Εκτός έδρας παραπαίουν παραμένοντας χωρίς διπλό φέτος και έτσι ο άσος που προσφέρεται στο ανταγωνιστικό 2.10 έχει τύχη.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Θα δοκιμάσω την τύχη μου και στην “μικρή” κατηγορία του Βελγίου όπου ποντάρω στον combo άσο της Ζούλτε Βάρεγκεμ επί της ομάδας νέων της Αντερλεχτ. Οι γηπεδούχοι εντυπωσιάζουν φέτος και δείχνουν αποφασισμένοι για την άμεση επιστροφή στην Α΄Κατηγορία καθώς βρίσκονται στην πρώτη θέση, με εξαιρετικές επιθετικές επιδόσεις (οι καλύτερες στην κατηγορία). Οι πιτσιρικάδες κινούνται στην μετριότητα και δεν με πείθουν πως μπορούν να αμφισβητήσουν την ανωτερότητα της πρωτοπόρων. Ο άσος προσφέρεται σε “διαβασμένη” τιμή και θα τον ενισχύσω με over (2.00).

EKTIMHΣΕΙΣ:

Χέρενφεν – Φορτούνα Σιτάρντ 1 2.10
Ζ. Βάρεγκεμ – Αντερλεχτ Β' 1 & Over 2.00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr