Στέφανος Γιωτάκης

Φεστιβάλ τερμάτων στο Αλμέλο!

Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023 - 00:41

Σε έναν άσο και ένα ποντάρισμα γκολ κατέληξα στο “γεμάτο” πρόγραμμα του Σαββάτου.

Φεστιβάλ τερμάτων στο Αλμέλο!

Οι αναμετρήσεις στην Α' Ολλανδίας έχουν την τιμητική τους στα σημερινά προγνωστικά ποδοσφαίρου. Ακολουθώ τους αριθμούς και ποντάρω σε ένα φεστιβάλ τερμάτων ενώ θα εμπιστευθώ και έναν άσο βάσει στατιστικών.

Η περιήγηση στην Eredivisie θα ξεκινήσει με τον άσο της Φορτούνα Σιτάρντ κόντρα στην Φιτέσε. Ματς έξι βαθμών ανάμεσα σε δύο ομάδες που προβληματίζουν επιθετικά. Το under προσφερεται σε τιμές αουτσάιντερ και έχει αξία, αλλά θα ρισκάρω με τον άσο. Οι Λίμπουρχερς δείχνουν να ποντάρουν... αποκλειστικά στην έδρα όπου έχουν αποκομίσει τους 11 απο τους 13 φετινούς βαθμούς τους. Οι φιλοξενούμενοι παραπαίουν και δεν βρίσκουν λύσεις παρά την αλλαγή τεχνικού και το 2.00 στον άσο κρίνεται αποδεκτό.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Συνεχίζω με Α' Ολλανδίας και το φεστιβάλ τερμάτων στο ματς της Χεράκλες με τη Σπάρτα Ρότερνταμ. Και οι δύο ομάδες αρέσκονται στα “μεγάλα” σκορ καθώς οι γηπεδούχοι μετρούν επτά κολλητά over και 6/6 στα εντός έδρας ματς! Μία απο τα ίδια και για την Σπάρτα που μετρά πέντε over στα επτά τελευταία ματς! Με αυτά και με αυτά περιμένω το σκορ να... ξεφύγει. Ο συνδυασμός γκολ/γκολ με over πληρώνει στο 1.91.

EKTIMHΣΕΙΣ:

Φορτούνα Σιτ. - Φιτέσε 1 2.00
Χεράκλες – Σπάρτα Ροτ. Over & G 1.91

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr