Στέφανος Γιωτάκης

Τετάρτη με ρίσκο!

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 - 12:32

Η φετινή Αντερλεχτ παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστική και μπορεί να επιστρέψει με την πρόκριση από την έδρα της ελλιπέστατης Ουνιόν.

Τετάρτη με ρίσκο!

Ξεκινώ με το ντέρμπι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Βελγίου θα ρισκάρω με την πρόκριση της Αντερλεχτ στην έδρα της Ουνιόν στο τοπικό ντέρμπι των Βρυξελλών. Το σετ είναι μάλλον υπερβολικό καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα και έτσι περίμενα περισσότερη... ισορροπία. Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν μάλιστα με αρκετές και σημαντικές απουσίες καθώς οι βασικότατοι Αμουρά (επιθετικός, πρώτος σκόρερ με 13 γκολ) και Λαζάρ (μέσος) συμμετέχουν στο Κόπα Αφρικα, ενώ ο βασικός στόπερ Μασίντα αγωνίζεται στο Κύπελλο Ασίας. Περιμένω τους “μοβ” να επιστρέψουν με την πρόκριση που πληρώνει στο 2.72.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Επιμένω στο Κύπελλο Βελγίου με μια ακόμη επιλογή ρίσκου, καθώς ποντάρω στο under της αναμέτρησης Λέουβεν-Αντβέρπ. Το πρέπει είναι με την Αντβέρπ που φέτος όμως είναι τσακωμένη με τη συνέπεια ιδίως στις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Η Λέουβεν από την άλλη θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και μπορεί να βάλει δύσκολα στο φαβορί. Έχει τύχη το under που επαληθεύτηκε και στο ματς πρωταθλήματος ενώ το “χαμηλό” σκορ αβαντάρεται και από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. To under προσφέρεται στο 2.22 και θα χωρέσει στο παιχνίδι μου.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ουνιόν-Αντερλεχτ πρόκριση Αντερλεχτ 2,72
Λέουβεν-Αντβέρπ Under 2.22

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr