Στέφανος Γιωτάκης

“Ροπαλιά” παραμονής στο 2.35!

Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 - 00:41

Ο συνδυαστικός άσος της Χεράκλες έχει την τιμητική του στις εκτιμήσεις του Σαββάτου που “αλιεύτηκαν” απο την Α΄ Ολλανδίας.

“Ροπαλιά” παραμονής στο 2.35!

Ξεκινώ με την Χεράκλες, που έχτισε ψυχολογία ενόψει του “εξάποντου” με την Φόλενταμ. Οι Αλμελόερς έλυσαν τα... μάγια στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, καθώς επικράτησαν σε εκτός έδρας ματς για πρώτη φορά φέτος, με το διπλό να πιστώνεται στον νέο τεχνικό φαν ντερ Λόι. Στο μας με την ιδίων στόχων Φόλενταμ μπορούν να επιβεβαιώσουν την βελτίωση τους καθώς μπροστά στο κοινό τους είναι σταθερά ανταγωνιστικοί ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν πείθουν μετρώντας μόλις τρεις νίκες σε 17 αγωνιστικές! Ο άσος έχει τύχη και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα και των δύο ομάδων, το σκορ μπορεί να ξεφύγει. Με συνδυαστικό over προσφέρεται στο 2.35.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Επιμένω στη “μεγάλη” κατηγορία της χώρας όπου θα εμπιστευθώ την Τβέντε για διπλό στο Ναϊμέγκεν. Και οι δύο ομάδες “κουβαλούν” κούραση απο αγώνες κυπέλλου μεσοβδόμαδα αλλά οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν περισσότερες λύσεις για να αντέξουν στο απαιτητικό πρόγραμμα. Η Τβέντε παρουσιάζεται σταθερά ανταγωνιστική φέτος, έχει αποκομίσει δέκα βαθμούς απο την τελευταία τετράδα αγώνων και... καταδιώκει τη Φέγενορντ στην μάχη της δεύτερης θέσης. Το διπλό έχει τύχη και μπορεί να συνδυαστεί και με ποντάρισμα τερμάτων.

EKTIMHΣΕΙΣ:

Ναϊμέγκεν – Τβέντε 2 1.85
Χεράκλες – Φόλενταμ 1 & Over 2,5 2.35

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr