Στέφανος Γιωτάκης

Εμπειρία στο 2,25, Στουρμ Γκρατς στο 1.90!

Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 - 08:09

Οι αναμετρήσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ξεχωρίζουν βέβαια στο νέο κουπόνι. Κατέληξα σε έναν δυνατό άσο και ένα συνδυαστικό διπλό.

Εμπειρία στο 2,25, Στουρμ Γκρατς στο 1.90!

Ξεκινώ με τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ όπου θα εμπιστευθώ τη Στουρμ Γκρατς κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Η ομάδα του Κριστιαν Ιλζερ εντυπωσιάζει φέτος καθώς αμφισβητεί την κυριαρχία της Σάλτμπουργκ στο πρωτάθλημα Αυστρίας και περιμένω να δείξει τη δυναμική της και εκτός συνόρων. Θεωρώ πως ήταν άτυχη στο Γιουροπα Λιγκ όπου είχε δύσκολο όμιλο (Αταλάντα, Σπόρτινγκ) και εκτιμώ μάλιστα πως θα διακριθεί στην τρίτη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση. Ο άσος προσφέρεται στο 1.80 και μπορεί να συνδυαστεί και με ποντάρισμα τερμάτων.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, θα εμπιστευθώ την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για διπλό στην Ελβετία κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις. Τα “λιοντάρια” πρωταγωνιστούν φέτος εντός και εκτός συνόρων και περιμένω να “καθαρίσουν” την υπόθεση πρόκριση απο το πρώτο κιόλας ματς,. Βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, προερχόμενοι απο επτά κολλητές νίκες στο πρωτάθλημα ενώ είναι αξιόπιστοι και μακριά απο την Πορτογαλία όπου μετρούν μόλις δύο ήττες στις δέκα τελευταίες εκτός έδρας ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Το διπλό έχει τύχη και μπορεί να συνδυαστεί και με over 1,5.

EKTIMHΣΕΙΣ:

Στουρμ Γκρατς – Σλόβαν Μπρ. 1 1.90
Γιουνγκ Μπόις – Σπόρτινγκ Λις. 2 & Over 1,5 2.25

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr