Στέφανος Γιωτάκης

Πρόκριση στα γκολ!

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 - 11:27

Τα πονταρίσματα τερμάτων στα πλέι οφ της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης έχουν την… τιμητική τους στο “χορταστικό” πρόγραμμα της Πέμπτης.

Πρόκριση στα γκολ!

Στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ θα ποντάρω αρχικά στο under της αναμέτρησης της Μαρσέιγ με τη Σαχτάρ. Οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα και περιμένω ένα οριακό και πάλι ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Το πρώι της Δευτέρας ανακοινώθηκε η απομάκρυνση του Τζενάρο Γκατούζο και έτσι περιμένω τους γηπεδούχους να προσεγγίσουν πιο συντηρητικά το ματς όπως παραδοσιακά συμβαίνει μετά από απόλυση τεχνικού. Η Σαχτάρ δεν θα έχει πρόβλημα να ρίξει το τέμπο του ματς, καθώς με την σειρά της στερείται αγωνιστικού ρυθμού. Περιμένω μάχη τακτικής και υπομονής και το under πληρώνει στο 2.00.

Επιμένω στα πλέι οφ του Europa League με το συνδυαστικό γκολ/γκολ με over στο ματς της Ρόμα με τη Φέγενορντ. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 στο πρώτο ματς, με πολλές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Περιμένω μια από τα ίδια καθώς και οι δύο φέτος ποντάρουν στην επιθετική γραμμή, με δεδομένες αμυντικές όπως μαρτυρούν και τα αποτελέσματα τους. Το σκορ μπορεί να ξεφύγει και το combo συναντάται στο 2.00 και θα χωρέσει στο παιχνίδι μου.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

EKTIMHΣΕΙΣ:

Μαρσέιγ – Σαχτάρ Under 2.10
Ρόμα – Φέγενορντ Over & G 2.00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr