Στέφανος Γιωτάκης

Με... φόρα η Αντερλεχτ, βάση η Ουτρέχτη

Σάββατο, 9 Μαρτίου 2024 - 00:51

Σε δύο διπλά κατέληξα στο “γεμάτο” πρόγραμμα του Σαββάτου, με τις επιλογές να... αλιεύονται βέβαια απο τα αγαπημένα πρωταθλήματα των Κάτω Χωρών.

Με... φόρα η Αντερλεχτ, βάση η Ουτρέχτη

Θα ξεκινήσω με Α΄Ολλανδίας και το διπλό της Ουτρέχτης στο Αλμίρε. Οι φιλοξενούμενη παρουσιάζεται μεταμορφωμένη παρουσιάζεται μετά την αλλαγή τεχνικού και εκτιμώ πως έχει τον πρώτο λόγο στην έδρα των νεοφώτιστων. Η ομάδα του Ρον Γιανς προέρχεται απο ήττα απο τον Αγιαξ, με την αποτυχία να μην αναιρεί τις εξαιρετικές εντυπώσεις που έχει αφήσει εσχάτως καθώς είχε προηγηθεί ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί 15 αγωνιστικών (ιστορικό ρεκόρ συλλόγου). Η Αλμίρε παλεύει τα περισσότερα ματς, αλλά εκτιμώ πως θα τα βρει σκούρα απο τους φορμαρισμένους φιλοξενούμενους και το διπλό που προσφέρεται στα όρια διπλασιασμού, έχει τύχη.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στο γειτονικό Βέλγιο, θα εμπιστευθώ την Αντερλεχτ στο μίνι ντέρμπι της πρωτεύουσας επί της Μολενμπέικ. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες και το διπλό φαντάζει συνετή επιλογή και προσφέρεται έτσι σε διαβασμένη τιμή. Οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν δέκα αγωνιστικές χωρίς νίκη και δεν με πείθουν πως μπορούν να αναστατώσουν την εξαιρετική Αντερλεχτ που βρίσκεται σε εντυπωσιακή κατάσταση, μετρά πέντε σερί νίκες και “τρέχει” ένα αήττητο 17 αγωνιστικών. Το διπλό απο το πρώτο ημίχρονο προσφέρεται στο 2.35.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Αλμίρε – Ουτρέχτη 2 2.05
Μολενμπέικ – Αντερλεχτ 2/2 2.35

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr