Στέφανος Γιωτάκης

“Σφυριά” στο 2.00, βάση η Πλζεν

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 - 11:11

Σε δύο “ευρωπαϊκούς” άσους κατέληξα στο “πλούσιο” πρόγραμμα της Πέμπτης.

“Σφυριά” στο 2.00, βάση η Πλζεν

Και οι δύο επιλογές αλιεύτηκαν απο τις επαναληπτικές αναμετρήσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων όπου ξεχωρίζουν βέβαια στο πρόγραμμα των τελευταίων ημερών.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στις ρεβάνς των “16” του Κόνφερενς Λιγκ, θα εμπιστευθώ αρχικά την Πλζεν κόντρα στη Σερβέςτ. Οι γηπεδούχοι πήραν αυτό που ήθελαν στο πρώτο ματς (0-0) και περιμένω στη ρεβάνς να επιδείξουν την ανωτερότητα τους. Η Πλζεν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση προερχόμενη απο ένα αήττητο 14 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, εντός έδρας σκοράρει με συνέπεια ενώ έλαβε ιδανική ένεση ηθικού την Κυριακή, με νίκη επί της Σπάρτα Πράγας στο πρωτάθλημα. Η Σερβέτ δεν είναι ομάδα που... τρομάζει και το 1.85 κρίνεται αποδεκτό.

Τέλος, θα κλείσω με τον άσο της Γουεστ Χαμ κόντρα στη Φράιμπουργκ στις ρεβάνς της φάσης των “16” του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι αδικούνται απο την ήττα στον πρώτο αγώνα, καθώς σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες ενώ “φωνάζουν” δικαίως για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στις καθυστερήσεις. Περιμένω να αντιδράσουν στη ρεβάνς και να κάμψουν την αντίσταση της Φράιμπουργκ που είχε την αβάντα της τύχης στο πρώτο ματς, ενώ εσχάτως επιδεικνύει πολλές αμυντικές αδυναμίες. Ο άσος προσφέρεται απο το Pamestoixima.gr στο τίμιο 1.75 και στο 2.00 συνδυαστικό οver 1,5.

EKTIMHΣΕΙΣ:

Πλζεν – Σερβέτ 1 1.85
Γουεστ Χαμ – Φράιμπουργκ 1 & Over 1,5 2.00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr