Στέφανος Γιωτάκης

Μαλίν για την πρωτιά στο 2.05!

Παρασκευή, 5 Απριλίου 2024 - 00:32

Σε έναν άσο... ελπίδας από τα πλέι οφ Βελγίου και ένα συνδυαστικό ποντάρισμα τερμάτων κατέληξα στο πρόγραμμα της Παρασκευής.

Μαλίν για την πρωτιά στο 2.05!

Ξεκινώ με πλέι οφ Βελγίου και τον άσο της Μαλίν κόντρα στη Σιντ Τρουίντεν. Η Μαλίν επικράτησε στην έδρα της Λέουβεν και απάντησε για την ήττα στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου (μοναδική στα 11 τελευταία ματς) και διατηρήθηκε στο κόλπο για την πρωτιά του ομίλου (ο νικητής θα αγωνιστεί με τον 4ο ή 5ο του γκρουπ 1-6 για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Σιντ Τρουιντεν μετρά επτά σερί εκτός έδρας ήττες και μόλις ένα διπλό στα δέκα τελευταία ματς μακριά από το “Στάγιεν” και δεν με πείθει πως μπορεί να μείνει όρθια στο “Αχτέρ ντε Καζερνέ”. Ο άσος πληρώνει στο 2.05.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Συνεχίζω με την... αγαπημένη Β' Ολλανδίας και το λογικό γκολ/γκολ με over στο ματς της Τέλσταρ με την ομάδα νέων της Αϊντχόφεν. Οι γηπεδούχοι... συμμαζεύτηκαν εσχάτως και με 3-2-1 δείχνουν διάθεση για ένα πιο ανταγωνιστικό φινάλε. Στα τελευταία ματς σκοράρουν με άνεση (γκολ/γκολ ε over τα τρία απο τα πέντε τελευταία ματς και περιμένω μια απο τα... ίδια κόντρα στην σταθερά επιθετική Αϊντχόφεν Β'. Οι πιτσιρικάδες μετρούν επτά κολλητά εκτός έδρας over, δεν... κρύβονται και περιμένω να αβαντάρουν στην εμφάνιση υψηλού σκορ. Ο συνδυασμός γκολ/γκολ με over 3,5 προσφέρεται στο 2.22.

EKTIMHΣΕΙΣ:

Μαλίν – Σιντ Τρούιντεν 1 2.05
Τέλσταρ – Αϊντχόφεν Β' Over 3,5 & G 2.22

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr