Στέφανος Γιωτάκης

Άντερλεχτ, από τα… παλιά!

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 00:34

Οι “μοβ” πραγματοποιούν πορεία πρωταθλητισμού φέτος και στο Γκενκ θα ψάξουν ένα τρίποντο που θα τους φέρει πιο κοντά στον πρώτο τίτλο μετά από οκτώ χρόνια.

Άντερλεχτ, από τα… παλιά!

Θα ξεκινήσω από την… αγαπημένη Β΄ Ολλανδίας και τον λογικό άσο της Γκρόνινγκεν επί της Καμπούρ. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες στο γειτονικό ντέρμπι και περιμένω τους γηπεδούχους να επαληθεύσουν από… νωρίς τον φαβοριτισμό τους. Οι βόρειοι έχουν βρει για τα καλά ρυθμό, “τρέχουν” ένα αήττητο 11 αγωνιστικών και συνεχίζουν την καταδίωξη της Ρόντα στη μάχη της κατάκτησης της 2ης θέσης και της απευθείας ανόδου. Η Καμπούρ από την άλλη, αδυνατεί να βρει λύσεις στην άμυνα, έχει περιοριστεί σε μόλις δύο νίκες στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές και μοιραία δεν ορίζει την μοίρα της για να προλάβει μια θέση στην πρώτη οκτάδα. Ο άσος προσφέρεται σε αναμενόμενα διαβασμένη τιμή και θα τον επιλέξω από το πρώτο ημίχρονο στο 2.15.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στο γειτονικό Βέλγιο, θα εμπιστευθώ την Άντερλεχτ στην απαιτητική εξόρμηση στην έδρα της Γκενκ. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται βελτιωμένοι στα πλέι οφ αλλά δεν με πείθουν πως μπορούν να… φρενάρουν τους “μοβ” που μετά απο χρόνια πραγματοποιούν πορεία πρωταθλητισμού. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται απο σπουδαία νίκη επί της συμπολίτισσας Ουνιόν, που τους έφερε στην πρώτη θέση μετά απο περίπου έξι χρόνια. Το σετ δεν αποδίδει δικαιοσύνη και ρισκάρω με το διπλό που προσφέρεται σε ανταγωνιστική τιμή, έστω και με draw no bet.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Γκρόνινγκεν – Καμπούρ 1/1 2.15
Γκενκ – Αντερλεχτ 2 DNB 2.30

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr