Στέφανος Γιωτάκης

Ώρα τίτλου στο 2.30!

Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 - 00:49

Η Άντερλεχτ... φλερτάρει με τον πρώτο τίτλο μετά από οκτώ χρόνια και στην έδρα της ντεφορμέ Σερκλ Μπριζ μπορεί να συνεχίσει τις... υψηλές πτήσεις.

Ώρα τίτλου στο 2.30!

Θα ξεκινήσω με την μεγάλη κατηγορία της Ολλανδίας, όπου θα ποντάρω στον συνδυασμό γκολ/γκολ με over στο ματς της Ναϊμέγκεν με την Αλκμααρ ακολουθώντας τους αριθμούς. Οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει και στα 15 φετινά εντός έδρας και περιμένω μια απο τα... ίδια κόντρα στην “εύθραυστη” αμυντικα ΑΖ. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, μετρούν πέντε over 3,5 στα έξι τελευταία ματς και περιμένω μια απο τα ίδια και στο ματς του “Χόφερτ”. Ο συνδυασμός γκολ/γκολ με over επαληθεύτηκε και στον αγώνα του πρώτου γύρου και πληρώνει στο 1.95.

Στο γειτονικό Βέλγιο, θα εμπιστευθώ την Αντερλεχτ για διπλό στην έδρα της Σερκλ Μπριζ, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται την Τετάρτη και τους πρωτευουσιάνους να επικρατούν άνετα με 3-0. Η Σερκλ Μπριζ ξεκίνησε τα πλέι οφ με ένα αήττητο τριών αγωνιστικών, αλλά έκτοτε δεν έχει αποκομίσει ούτε βαθμό σε δύο ματς και όπως αναμενόταν έχασε έδαφος από τους πρωτοπόρους. Η Άντερλεχτ απο την άλλη, δεν αποχωρίζεται την πρώτη θέση συντηρώντας τις ελπίδες τίτλου μετά απο οκτώ χρόνια. Φόρμα και κίνητρο είναι με τους φιλοξενούμενους και το διπλό προσφέρεται στο 2.30.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

EKTIMHΣΕΙΣ:

Ναϊμέγκεν – Αλκμααρ Over & G 1.95
Σερκλ Μπριζ – Αντερλεχτ 2 2.30

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr