Στέφανος Γιωτάκης

Θρίλερ στο Δουβλίνο!

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 - 09:30

Ο τελικός του Europa League ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα και περιμένω μια αναμέτρηση που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και μετά την ολοκλήρωση των 90 λεπτών.

Θρίλερ στο Δουβλίνο!


Ξεκινώ με την μικρή κατηγορία της Νορβηγίας που σταδιακά κερδίζει θέσεις στην στοιχηματική ιεραρχία. Ποντάρω στο διπλό της Στάμπαεκ στην έδρα της Ρανχάιμ που αβαντάρεται από τους αριθμούς. Οι γηπεδούχοι έχουν περιοριστεί σε μόλις ένα τρίποντο σε οκτώ αγωνιστικές, ενώ οι φιλοξενούμενοι αποτελούν την μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας, ενώ εντυπωσιάζουν και στο Κύπελλο όπου συνεχίζουν στα προημιτελικά. Το διπλό προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ και έχει τύχη ακόμα και με draw no bet στο 2.05.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ο τελικός του Europa League ξεχωρίζει βέβαια στο πρόγραμμα των επόμενων ημερών και θα δοκιμάσω την τύχη μου στην καλοπληρωμένη ισοπαλία. Εκτιμώ πως το σετ αδικεί την Αταλάντα που φέτος απέκλεισε στην διοργάνωση την εξαιρετική Σπόρτινγκ Λισαβόνας που εντυπωσίασε στην Πορτογαλία αλλά και την “φανταχτερή” Λίβερπουλ. Οι “μπεργκαμάνσκι” μπορούν να βάλουν δύσκολα στη Λεβερκούζεν και ρισκάρω στην ισοπαλία στο 3.90. Σε μια fan επιλογή, θα ρίξω μερικά... ψιλά σε ισοπαλία με σκορ στο 4,75.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ρανχάιμ – Στάμπαεκ 2 DNB 2.05
Αταλάντα – Λεβερκούζεν Χ 3.90

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr