Στέφανος Γιωτάκης

Φινάλε με Βέλγιο!

Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 - 00:58

Σε δύο επιλογές από τα πλέι οφ Βελγίου κατέληξα της Κυριακής, αν και ο τελικός του μπάσκετ μονοπωλεί το στοιχηματικό - και όχι μόνο - ενδιαφέρον.

Φινάλε με Βέλγιο!

Θα επιμείνω στο Βέλγιο και τα πλέι οφ ανόδου/υποβιβασμού. Η Κορτράικ υποδέχεται τη Λόμελ έχοντας παρακαταθήκη το 1-0 του πρώτου αγώνα και καλείται να… τελειώσει τη δουλειά στη ρεβάνς και να εξασφαλίσει πανηγυρικά την παραμονή. Η ομάδα της Α΄Κατηγορίας εξαργύρωσε την εμπειρία της στον πρώτο αγώνα και φαντάζει φαβορί και στον επαναληπτικό, ούσα βελτιωμένη στα πλέι οφ. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως δεν διαθέτουν ποδοσφαιριστές με εμπειρία και δεν πείθιυν πως μπορούν να αναστατώσουν το φαβορί. Ο άσος “ανοιξε” στο 1.90.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Συνεχίζω με Βέλγιο και τα πλέι οφ 1-6 όπου η Ουνιόν έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο κόντρα στη Γκενκ και ο άσος έχει πάρει ήδη παιχνίδι στην στοιχηματική αγορά. Οι πρωτευουσιάνοι θέλουν τη νίκη για να εξαντλήσουν τις ελπίδες τους για να προλάβουν την πρώτη θέση και, πιο ρεαλιστικά, να διατηρηθούν στην 2η θέση (προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ) καθώς τους “καταδιώκει” η Άντερλεχτ. Η Γκενκ μετρά τέσσερις ήττες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές και δύσκολα θα βάλει δύσκολα στην Ουνιόν. Ο άσος με συνδυαστικό over προσφέρεται στο 2.30.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Κορτράικ – Λόμελ 1 1.90
Ουνιόν – Γκενκ 1 & Over 2.30

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr