Στράτος Διακουμόπουλος

Παιχνίδι με τα τέρματα

Σάββατο, 7 Μαΐου 2022 - 15:22

Ματς από διαφορετικά πρωταθλήματα στα οποία αναμένουμε γκολ και θέαμα θα αποτελέσουν τις επιλογές που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Παιχνίδι με τα τέρματα

Για το πρωτάθλημα της Δανίας, η Σίλκεμποργκ υποδέχεται την Ράντερς. Η Σίλκεμποργκ πετάει από επιτυχία σε επιτυχία και ανέβηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης. Εντυπωσιάζει αν και νεοφώτιστη, χάρη στις πέντε συνεχόμενες νίκες στη διαδικασία των πλει οφ. Ομάδα που στηρίζεται στη δημιουργία, σκοράρει με άνεση. Το θέμα είναι πως δέχεται εξίσου εύκολα τέρματα. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα νικηφόρα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και over. Η Ράντερς εξαπολύει αντεπίθεση στον δρόμο για την έξοδο στην Ευρώπη. Δύο μαζεμένες νίκες κόντρα σε Κοπεγχάγη και Μπρόντμπι της δίνουν έξτρα δυναμική. Σε γκολ-γκολ και over εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Ανάλογη εξέλιξη αναμένουμε στο ντέρμπι για την τρίτη θέση!

Στο πρωτάθλημα της Κύπρου θα διεξαχθεί στο «Τσίρειο» το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Απόλλωνα Λεμεσού και τον ΑΠΟΕΛ. O Απόλλων πορεύεται δίχως νίκη στα εννιά πιο πρόσφατα ματς, εκ των οποίων τα οκτώ έληξαν ισόπαλα για λογαριασμό της ομάδας από την Λεμεσό! Κρατάει την πρωτιά, πάει για δύο αποτελέσματα στο ντέρμπι κορυφής, αν και ο Γερμανός κόουτς Τσόρνιγκερ διαμηνύει την ανάγκη νίκης. Ο ΑΠΟΕΛ δεν μπόρεσε να κερδίσει την ΑΕΚ Λάρνακας και να ανέβει στην κορυφή. Τώρα είναι υποχρεωμένος να πάει στην Λεμεσό για το διπλό και το προσπέρασμα. Ζητούμενο η βελτίωση στην αμυντική λειτουργία. Γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς για τους γαλαζοκίτρινους. Αναμένουμε γκολ και θέαμα στο κατάμεστο «Τσίρειο»!

Στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η Χάουγκεσουντ υποδέχεται την Κρίστιανσουντ. Η Χάουγκεσουντ εξακολουθεί να παραπαίει στο πρώτο σκέλος της Ελίτσεριεν. Πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς, προβληματική λειτουργία σε όλες τις γραμμές για τους «γλάρους» που αναζητούν από κάπου να πιαστούν. Κάκιστη η αμυντική λειτουργία Η Κρίστιανσουντ είχε στοχεύσει το ματς με την νεοφώτιστη Χαμ Καμ πήρε τον πρώτο πόντο στο πρωτάθλημα αλλά και πάλι προβλημάτισε με την απόδοσή της. Οι κυανόλευκοι έβαλαν και φέτος ψηλά τον πήχη, αλλά για την ώρα αδυνατούν να κινηθούν σε ανταγωνιστικό επίπεδο, έχοντας θέματα κυρίως στην άμυνα. Καίγονται αμφότεροι για την πρώτη νίκη. αναμένουμε εκατέρωθεν γκολ!

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

198. Χάουγκεσουντ-Κρίστιανσουντ Goal&Over

838. Σίλκεμποργκ-Ράντερς Goal&Over

Απόλλων Λεμεσού-ΑΠΟΕΛ Goal 1.85

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr