Στράτος Διακουμόπουλος

Με… φόρα ο Παναθηναϊκός!

Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 - 12:52

Ποντάρουμε στην άνετη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΣ και στα γκολ στην Λάρνακα, ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Πάφο. 

Με… φόρα ο Παναθηναϊκός!

Με την ψυχολογία τα ύψη έπειτα από το διπλό επί του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «πράσινοι» κρατούν γερά την τρίτη προνομιούχο θέση και φυσικά δεν πρόκειται να γκρεμίσουν ότι χτίζουν τόσο καιρό κόντρα στη βαθμολογικά αδιάφορη ομάδα των Ιωαννίνων. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έκανε σεφτέ στις νίκες κόντρα στον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια αναχώρησε για.. διακοπές, όπως φάνηκε και στην εύκολη ήττα από την ΑΕΚ. Άσος από ημίχρονο στην Λεωφόρο !


Για την προτελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα Κύπρου, η ΑΕΚ Λάρνακας υποδέχεται την Πάφο. Οι «πρασινοκίτρινοι» κυνηγούν την δεύτερη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά μετρούν μόνο μία νίκη σε επτά παιχνίδια, πληρώνοντας τις αδυναμίες στην άμυνα. Τρία στα τέσσερα τελευταία ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Η Πάφος διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για την τέταρτη θέση και την πρώτη ιστορική έξοδο στην Ευρώπη. Μόνο μία νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς για τους «γαλάζιους» που διαθέτουν ποιότητα μεσοεπιθετικά. Αμφότεροι θέλουν μόνο νίκη, επιλέγουμε καλύτερα τα γκολ !


Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 1/1 (1.85)
ΑΕΚ Λάρνακας-Πάφος Goal (2.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.