Στράτος Διακουμόπουλος

Ιωνικός, για… πρωτιά

Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 - 11:50

Ο Ιωνικός με νίκη επί του Παναιτωλικού παίρνει την τιμητική πρώτη θέση στα πλέι άουτ. Ποντάρουμε επίσης στα γκολ στο ΓΣΠ.

Ιωνικός, για… πρωτιά

Για την τελευταία αγωνιστική στα πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκα, ο Ιωνικός υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Η ομάδα της Νίκαιας σε εξαιρετική φόρμα μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες και με μία ακόμα σήμερα θα πάρει την πρώτη θέση στο γκρουπ και την έβδομη συνολικά στην κατάταξη. Ο Παναιτωλικός δίχως κίνητρο, τελεί εδώ και καιρό σε… διακοπές. Επιλέγουμε τον άσο !


Στο πρωτάθλημα της Κύπρου, ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Ανόρθωση. Ο ΑΠΟΕΛ ακόμα κυνηγά με περιορισμένες ελπίδες το πρωτάθλημα, αλλά μπορεί να βρεθεί έως και… πέμπτος, χάνοντας την Ευρώπη. Η Ανόρθωση που ακολουθεί στην τρίτη θέση θέλει μόνο νίκη για να προσπεράσει τον σημερινό αντίπαλο και να βρεθεί στην δυάδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κανέναν δεν βολεύει η ισοπαλία στο ΓΣΠ, θα τα δώσουν όλα για την νίκη και αναμένουμε γκολ εκατέρωθεν !


Ιωνικός-Παναιτωλικός 1 (2,25)
ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση Goal (1,95)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr