Στράτος Διακουμόπουλος

Με Πάντοβα και Άρη

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 - 13:27

Τα διπλά της Πάντοβα και του Άρη, με οδηγό το κίνητρο, αποτελούν τον οδηγό μας για το ταμείο.

Με Πάντοβα και Άρη

Στον πρώτο από τους δύο αγώνες για τα πλέι οφ ανόδου στην δεύτερης κατηγορία της Ιταλίας, η Κ23 Γιουβέντους υποδέχεται την Πάντοβα. Η μικρή Γιουβέντους έχει ήδη αποκλείσει τρεις αντιπάλους και πλέον έφθασε στον τελικό του Α’ Ομίλου. Εκεί ωστόσο την περιμένει η ισχυρή Πάντοβα που μπαίνει τώρα στην διαδικασία των μπαράζ. Οι ερυθρόλευκοι τερμάτισαν 30 βαθμούς πάνω από την «Γιούβε». Πολύ ανώτερη ομάδα μπορεί να καθαρίσει από σήμερα την πρόκριση στο φάιναλ φορ.

Για το καταληκτικό ματς των πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Άρη. Ο ΠΑΣ τελεί σε πρόωρες διακοπές, έχοντας εκπληρώσει τον στόχο της συμμετοχής στα πλέι οφ αλλά και την πρώτη νίκη εκεί επί του ΠΑΟΚ. Ο Άρης βρίσκεται στον έβδομο ουρανό έπειτα από την επική ανατροπή με 3-2 επί της ΑΕΚ και την διασφάλιση Ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Τώρα μπορεί να βάλει το κερασάκι στην τούρτα με νίκη στα Γιάννινα και αν έρθει παράλληλα ισόπαλο το ματς τοιυ ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Διπλό !

Κ-23 Γιουβέντους-Πάντοβα 2 (2.15)

ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 2 (1.90)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.