Στράτος Διακουμόπουλος

Ρετζιάνα και ΑΕΛ

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 - 15:09

Επιλέγουμε τις νίκες της Ρετζιάνα στα πλέι οφ ανόδου Ιταλίας και της ΑΕΛ Λεμεσού στο καταληκτικό ματς της σεζόν στην Κύπρο, για να πάμε ταμείο.

Ρετζιάνα και ΑΕΛ

Επιλέγουμε τις νίκες της Ρετζιάνα στα πλέι οφ ανόδου Ιταλίας και της ΑΕΛ Λεμεσού στο καταληκτικό ματς της σεζόν στην Κύπρο, για να πάμε ταμείο

Σε επαναληπτικό ματς για την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, η Ρετζιάνα υποδέχεται την Φεραλπισάλο. Η Ρετζιάνα, δεύτερη στον πρώτο όμιλο, δεν μπόρεσε για έναν πόντο να ανέβει απευθείας και είναι εκ των φαβορί για να τα καταφέρει μέσω των πλέι οφ. Η Φεραλπισάλο, Τρίτη στον τρίτο όμιλο, ξεπέρασε ήδη δύο αντιπάλους, κέρδισε και 1-0, ούσα τυχερή στο πρώτο ματς, όμως τώρα ήρθε η ώρα να υποκύψει στην ποιοτική ανωτερότητα της Ρετζιάνα. Άσος και από ημίχρονο!

Στην τελευταία αγωνιστική στα πλέι άουτ Κύπρου, ο Εθνικός Άχνας υποδέχεται την ΑΕΛ Λεμεσού. Ο Εθνικός έχει ήδη υποβιβαστεί, αλλά την επόμενη Τετάρτη θα αγωνιστεί στον τελικό του κυπέλλου με την Ομόνοια. Θα κρατήσει για εκεί δυνάμεις και παίκτες. Η ΑΕΛ θέλει να κλείσει με θετικό πρόσημο μια σεζόν με σκαμπανεβάσματα αποχαιρετώντας από τον πάγκο τον Σάββα Παντελίδη. Είναι ανώτερη η ΑΕΛ, δεν θα βάλει τα πόδια στη φωτιά ο Εθνικός. Πληρώνει το διπλό!

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Ρετζιάνα-Φεραλπισάλο 1 1,90 ή 1/1 2,85
Εθνικός Αχνας-ΑΕΛ Λεμεσού 2 2,55

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr